Entertainment

Jada Borsato krijgt veel haatreacties: ‘Ik stort me alleen maar op het positieve’

Jada Borsato

Jada Borsato krijgt te maken met veel haatreacties. Dat laat de dochter van Marco Borsato weten in gesprek met De Telegraaf. Ook vertelde de dame over haar nieuwe nummer: Blik op jou.

Jada Borsato krijgt veel haatreacties: ‘Ik stort me alleen maar op het positieve’

“Blik op jou vertelt het verhaal over een vorige relatie die je nog niet kunt afsluiten”, aldus Jada Borsato. “Je trekt de deur nog niet dicht maar laat ’m op een kier omdat je toch steeds aan die ene persoon blijft denken. Ook zit je continu met de vraag in je hoofd: wat nou als we elkaar nu zouden tegenkomen en het allemaal over konden doen?” Koekoek. 

Gaat het nummer over Marco Borsato? “Nee”, antwoordt Jada Borsato. “Het doet wel veel mensen denken aan hem. Dat vind ik natuurlijk een ontzettend groot compliment.” Omdat haar muziek zoveel op die van haar vader lijkt, krijgt mevrouw veel haat. “Maar dat hoort er altijd bij, denk ik. Ongeacht wie je bent. Ik heb ondertussen wel een manier gevonden hoe ik met de zure opmerkingen om moet gaan en ik stort me alleen maar op het positieve. Ik heb ook veel negatieve opmerkingen gehad over mijn vader, maar op dit moment valt het gelukkig mee”, zegt Jada. “Maar er zijn vast mensen die het me niet gunnen.”

“Het gaat heel goed thuis”, voegt ze eraan toe. “Over het algemeen zit iedereen goed in zijn of haar vel. Maar eigenlijk zouden we wel meer muziek met elkaar moeten maken. (…) Ik ben ook kwart Italiaans, daar zou ik ook wel iets mee willen doen qua muziek.”

Marco Borsato trots op Jada Borsato: ‘Je kiest mooi je eigen weg’

Vrijdag liet de 57-jarige Marco Borsato zich ook al uit over het nieuwe nummer van Jada Borsato. ‘Wat zijn we trots op jou! Je kiest mooi je eigen weg’, schreef de viezerik op Instagram. 

10 reacties

Jada bolsato

Pa je salami ruikt naar str0nt .

Marco bolsato

Dat klopt Jada, ik heb gisteren weer eens een ouderwetse barbecue gegeven !

Choco Prince

Een kop als een roomsoes, die gaat d’r ouwe rap achterna.

Marco B

Jada kom je straks nog bij papa langs zal ik even lekker over je k●ntje gaan met mijn salami handen

Scooby Doo

Ik zie nog een lesbische relatie tot stand komen met Jade Anna. Allebei ku*twijven.

Bobbi Eden

Kom maar langs bij tante Bobbi, dan laten we je uitwonen dool een roedel nee Gers. Kom je zo weer bij de positieve

Micheal van der Plas

Is dit de nieuwe Samantha, Barbie? Echt hoor, begin 20 en eruit zien alsof je 35 bent. Wat is dat toch met overmatig zonnenbanken en make-up? Moet dat mooi zijn ofzo

Bonkie

Zo jong en nu al een ∆nus zo groot als een mok
O

Natnek

Nepotisme ten top.

Vieze joop

Lijkt wel een Albanese vrouw van lichtezeden kan zo achter het raam in poeldijk