Viroloog voorspelt dreigende ‘tsunami van doden’ onder COVID-gevaccineerden

7

“Wat ik voorspel is een enorme, enorme tsunami van ziekte en dood onder sterk gevaccineerde bevolkingsgroepen met een gecompromitteerd immuunsysteem.”

De wereldberoemde Belgische viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwde ernstig voor een dreigende “enorme tsunami” van COVID-ziekten en sterfgevallen onder de gevaccineerden, die ziekenhuizen zal laten instorten en financiële, economische en sociale “chaos” zal veroorzaken, schrijft Jamie White.

Op de KunstlerCast-podcast op vrijdag zei Bossche: “Wat ik voorspel is een enorme, enorme tsunami” van ziekte en dood onder hooggevaccineerde bevolkingsgroepen met een gecompromitteerd immuunsysteem.

“Je zult zien wat er bijvoorbeeld de komende weken zal gebeuren… er komen steeds meer gevallen van ernstiger long Covid-19… Ze zullen de golf van kankers gaan vervangen… nu hebben we een meer chronische fase. Het zal eindigen met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf… Ik bestudeer dit nu al vier jaar. Ik weet waar ik het over heb. Ik ben waarschijnlijk de enige persoon, in alle bescheidenheid, die de immunologie hierachter begrijpt”, aldus Bossche. [55:20]

“Wat ik wil dat uw publiek begrijpt, waar we mee te maken zullen krijgen in de hyperacute Covid-crisis die op handen is, is dat we een compleet nieuwe wereld zullen moeten bouwen … Het is heel erg duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn .”

“En dat is wat ik heel duidelijk voorspel… Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik verberg het niet omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren,” voegde hij eraan toe. [1:00:12]

Dr. Bossche legde uit dat de gigantische mondiale schaal van de experimentele COVID-vaccincampagne van het medische establishment het onmogelijk zal maken om de toenemende ziektes en sterfgevallen te verdoezelen.

“Als je op zeer kleine schaal fouten of zelfs misdaden begaat, kun je ze verbergen”, zei hij. [47:00]

“Ik heb dit een aantal jaren geleden zien gebeuren met de ebolavaccinatie in Afrika. … . . Maar als je dit op zeer grote schaal doet, zoals wat er gebeurd is met deze massale [Covid] vaccinatiecampagne, zal de waarheid boven komen drijven. En degenen die deze misdaden hebben begaan, die hebben gelogen tegen de mensen, die niet hebben gezorgd voor de gezondheid en veiligheid van de mensen, zullen streng, streng worden gestraft…Als deze mensen nu naar buiten zouden komen en zeggen: ‘Ja, wacht eens even, we hebben wat fouten gemaakt, het was niet goed, we moeten ze corrigeren, we moeten onze mening herzien,’ dan zullen deze mensen op straat worden gestenigd…Ze kunnen alleen maar hopen dat er iets gebeurt dat de aandacht afleidt van deze kwestie, maar dat gebeurt niet…De waarheid zal naar boven komen: dit is een grootschalig experiment van ‘gain-of-function’ op de menselijke bevolking zelf. Dit zal voor vele generaties de geschiedenis ingaan.”

Advertisement

Bossche adviseerde gevaccineerde personen vervolgens dat de beste manier om hun kwetsbare immuunsysteem te beschermen is door te voorkomen dat ze opnieuw COVID oplopen.

“Wat ik al deze gevaccineerde mensen kan adviseren: ze moeten herinfectie voorkomen. Het is de herinfectie van gevaccineerde mensen die verantwoordelijk is voor deze situatie… Nou ja, het enige wat ze kunnen doen – het is heel simpel – is natuurlijk antivirale middelen nemen,” zei hij.

“Het enige verschil is dat je niet kunt wachten met het nemen van antivirale middelen totdat je symptomen krijgt… Zodra mensen dat in een van de andere landen, of een van de andere staten in de Verenigde Staten, zien wanneer dit begint Omdat het aantal ziekenhuisopnames zeer snel toeneemt, moeten ze profylactisch antivirale middelen innemen en niet wachten tot ze symptomen hebben”, vervolgde hij.

“Ik ben in België. Als het begint in de VS, of begint in Israël, of begint in Groot-Brittannië, durf ik te wedden dat je binnen een paar dagen hetzelfde scenario zult zien in veel van de sterk gevaccineerde landen”, voegde hij eraan toe.

James Kunstler speculeerde dat de voorspellingen van Bossche, als ze werkelijkheid zouden worden, zouden kunnen dienen als de ‘Disease X’-zondebok van het Biden-regime, die niet alleen de verkiezingen van 2024, maar ook andere verkiezingen over de hele wereld op zijn kop zou kunnen zetten.

Als het scenario van Dr. Vanden Bossche werkelijkheid wordt, zal de “hyperacute Covid-crisis” de verkiezingen van 2024 kruisen, en niet alleen in de VS.

Je zou natuurlijk extreme despotische hysterie verwachten van de ‘Joe Biden’-regering.

Ze zullen zeker proberen hun “Ziekte X” list uit te voeren. Maar ze hebben het vertrouwen al verloren van de mensen in hun eigen land tegen wie ze oorlog hebben gevoerd. Verwacht in dat geval verzet onder de niet-zieken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
26 dagen geleden

Dat kan wat worden… 🙀

Prikdienst
Prikdienst
26 dagen geleden

Ik heb er gisteravond eens naar geluisterd. Van den Bossche is heel sterke overtuigd, en bijna apocalyptisch in zijn voorspelling. Hij verwijst wel ergens naar papers die hij erover heeft geschreven, moet ik echt lezen want uit zijn verhaal begreep ik niet waarop hij het baseert. Ook wanneer het zou kunnen gaan gebeuren is wazig. Hij zegt over enkele weken……… Het lijkt dat hij zegt dat het gewoon komt door nog weer eens een covid infectie voor de gevaccineerden. Maar het covid-seizoen lijkt toch weer voorbij? Bon. We zullen het gespannt afwachten. Enige optie: Ivermectine in huis en natokinase blijven slikken. Al noemt hij zelf het laatste niet. Ik ben niet onverdeeld overtuigd door dit interview. Dat er iets aan staat te komen is wel duidelijk, maar hoe heftig de “tsunami” zal zijn is afwachten, ik kan het niet inschatten en heb te weinig kennis om het te beredeneren danwel de argumentatie te volgen.

Ray
Ray
26 dagen geleden

Ik werk bij een groot bedrijf.
Als het los gaat zal ik het gauw genoeg merken in het ziekteverzuim.
die trouwens als behoorlijk is.

Piet
Piet
26 dagen geleden

Dat zegt hij eigenlijk al 3 jaar….. beetje ongeloofwaardig aan het worden.

Johan P
Johan P
26 dagen geleden

Het is niet alleen het gecompromitteerde immunsysteem. Mycordatis en pericarditis zijn nu zo langzamerhand erkend als bijwerking. En hoewel het wordt voorgedaan alsof dat mild is en te behandelen is, laten de statistieken van de afgelopen decennia zien dat veruit de meeste mensen die dat oplopen gemiddeld zo’n 5-6 jaar later alsnog sterven aan hartproblemen.

Yaroon
Yaroon
26 dagen geleden

Hoezeer ik denk dat die C19 met een bepaald doel ons allen vals is opgedrongen lijkt het toch ietwat ver gezocht dat dat deel van de (wereld)bevolking met een vax in hun lijf op omvallen staat. Het is te omvangrijk en er zou toch nu wel links en rechts ernstigere voorbeelden moeten zijn dan alleen maar dat wat we zien.
Misschien wordt er wel heel driftig alles verdoezeld en onder het tapijt geschoven, maar zoals eerder geschreven zó omvangrijk – internationaal, van de ene naar de andere uithoek v/d wereld lijkt toch wel heel lastig om dat zó stil te houden. Als we bijna aankomen op het punt waarop de helft ernstig ziek wordt / dood neer valt zou dat nu toch wel iets er van moeten kunnen zien. Het kan onmogelijk iets zijn dat synchroon alle geïnjecteerden treft.. toch?

Blij dat ik ondanks de nodige druk niets heb laten inspuiten, maar denk toch wel dat als een overheid het volk zó te pakken wilt nemen er nog vele vele andere methoden zijn en ze helemaal geen false-flag onzin virus hoeven te verzinnen….

,….besmetting via voedsel, via ons drinkwater, via aerosols, via……genoeg andere mogelijkheden.

Spannende tijden!

Michiel
Michiel
22 dagen geleden

Als virussen echt zouden bestaan, dan heeft vanden Bossche gelijk, vergiftigingen bestaan bewezen wel en dat is waarmee ze prikken.