BIOS uitlezen...
De 20 allerlekkerste video's uit ons videokanaal van de afgelopen week Fun
Auteur
07/04 18:02

De 20 allerlekkerste video's uit ons videokanaal van de afgelopen week


Ja hoor, klikt u maar!

Ons videokanaal is al een flinke tijd up and running, maar mocht je die de afgelopen week een beetje uit het oog zijn verloren dan hebben we hier een makkelijk overzichtje voor je van de 20 beste video's. Makkelijk klikbaar, en verpakt in een volkomen logisch verhaal natuurlijk!

Ik begon mijn dag met het lezen over een intrigerende uitvinding, de ballenstep, die blijkbaar een echte game-changer is. Het deed me denken aan een oud verhaal over Martin Paap en zijn beschadigde jasje, wat op zijn beurt weer de drang om te snowboarden aanwakkerde. Er is een video waarin bijna iedereen moet afstappen, behalve Mathieu van der Poel, die iedereen versteld doet staan met zijn fietsvaardigheden.

Op straat zag ik een influencer die haar dansmoves oefende, waardoor ik me afvroeg: "hoeveel eieren zitten er in een dozijn?" en "welke kleur past het best bij mijn stemming vandaag?" Toen zag ik een innovatieve drone die zichzelf kan opladen, een technologisch wonder dat me herinnerde aan hoe de Formule 1 klonk in 2012.

Krachtpatsers die een loodzware bak met puin wegduwden, inspireerden me net zoveel als de assistent die koffie roert. Het was leuk dat Tineke er ook bij was tijdens de evil laugh competitie, een gebeurtenis die ons allemaal deed schaterlachen.

Vervolgens las ik over een chiropractor die een giraffe hielp, een ongebruikelijk maar fascinerend verhaal. Iemand met gladde voeten maakte een pijnlijke smakkerd, een herinnering aan de risico's van het alledaagse leven. De Starbucks lifehack opende mijn ogen voor nieuwe mogelijkheden, net zoals de professional die zijn eigen keu meenam, mij inspireerde om altijd voorbereid te zijn.

Heb je ooit een aardbei onder een microscoop gezien? Het is een uniek gezicht. En Savannah Prez liet vol trots het resultaat van al haar squats zien, een toonbeeld van toewijding en harde werk. Tot slot herinnerde een grappige video mij aan de reden dat je tijdens het werk niet moet drinken, een wijze les verpakt in een humoristisch moment.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties