Entertainment

Danny Froger sneert naar Ronnie Flex: ‘Hij kan demonstreren tot hij een ons weegt’

Danny Froger

Danny Froger heeft uitgehaald naar Ronnie Flex. De zoon van René Froger is van mening dat het rappertje geen schijn van kans maakt tegen platenlabel Top Notch.

Danny Froger sneert naar Ronnie Flex: ‘Hij kan demonstreren tot hij een ons weegt’

Onlangs uitte Ronnie Flex zijn woede op Threads, omdat hij slechts 8% van de inkomsten kreeg. “Hij heeft zelf zijn handtekening eronder gezet. Dan kun je weinig. Hij kan demonstreren tot hij een ons weegt”, aldus Danny Froger in gesprek met de Nieuwe Revue. “Natuurlijk is het niet lekker dat zo’n jonge artiest destijds zo’n contract voorgeschoteld heeft gekregen. Maar hoe jong je ook bent, zoiets laat je altijd checken door iemand die er verstand van heeft.”

De 36-jarige Danny Froger vervolgt: “Ronnie is toen waarschijnlijk jong en enthousiast geweest, en zo dolblij met zijn eerste contract dat hij onvoorzichtig is geweest met tekenen. Ik weet niet voor hoelang hij had getekend, maar zelf teken ik altijd contracten van één of twee jaar.”

Momenteel doet Ronnie Flex er alles aan om meer geld te krijgen van Top Notch. Volgens Danny Froger is dat een kansloze zaak. “Ronnie demonstreert nu tegen iets waar hij zelf voor heeft getekend en waar hij niet onderuit kan komen. Het lijkt me heel lastig om hier succes mee te boeken, ik denk niet dat hij dit gaat winnen. Een contract lijkt mij een contract. Laat het een les zijn voor de volgende generatie: niet blind tekenen en zeker niet voor zulke lange periodes.”

Ronnie Flex: ‘Tuurlijk kan ik niet stoppen met trippen kill, laat me’

Ronnie Flex deed naar eigen zeggen ‘alles’ bij Top Notch, zo schreef hij op het social media-platform. ‘Ik ben de leading artist, co producer, engineer, a&r, en studio schoonmaker geweest van mijn albums en het in specifiek Rémi… Tuurlijk kan ik niet stoppen met trippen kill, laat me. (…) Ik heb een hoop dingen gedaan op de achtergrond die niet alleen het label maar ook hiphop in het algemeen naar een hoger niveau brachten. Ik zal niet toelaten dat zij doen alsof ik een of andere pion ben die gewoon hongerig is voor geld. Ik heb veel gedaan voor Nederlandse muziek en ik verdien compensatie.’

8 reacties

nepo

En wat kan Danny Froger zelf, als 36 jarige nepo-baby?

Don de Jong

“Maar hoe jong je ook bent, zoiets laat je altijd checken door iemand die er verstand van heeft.

De 36-jarige Danny Froger vervolgt: “Ronnie is toen waarschijnlijk jong en enthousiast geweest, en zo dolblij met zijn eerste contract dat hij onvoorzichtig is geweest met tekenen.”

Ronnie was toen zwakbegaafd en is nu zwakbegaafd. Dan kun je 100 experts inschakelen, dan begrijp je het nog steeds niet he. Zwakbegaafdheid is geen verkoudheid waar je overheen kunt groeien.

Sproeipoep

Ronnie Flex belachelijk maken is wel heel makkelijk

dichtertje

Ach, hadden we nog maar het Juliaantje,
Dan dronk ik met haar een Bavariaantje

P L I E N

Lijkt mij dan weer een beetje stug dat die pipo niet onder een contract uit kan..
Zal ff lekker worden.
Hij is toch geen slaaf of zeau? Of wel toch zeker?
Misschien is er sprake van een opzegtermijn van weken of maanden. Of afwikkeling van lopende projecten en/of overdragen van ‘muzikale’ rechten. Voor zover je dat gehakketak en gespuug tijdens de ‘human-beatbox’ nog muziek of origineaux kan noemen.
Maar zodra deze ééncellige superster van wereldfaam zich naar één van de D66-rechters in de lande wendt en aldaar de Racisme cq. Slavernijverleden kaart trekt dan kan Top Notch keihard de Herstelbetalingen ophoesten en is Ronnie Flex weer ridder te voet.
Want je denkt toch niet dat die jongen zonder enige begeleiding nog in staat is iets voort te brengen?
Behalve een hashpijp of een wietje in rijstpapier?
Enfin.
Zó. Nu eerst een Bavariaantje 🙂

Goed Idee doet Wonderen

Ja jullie weten het mooi te vertellen maar komt er nou actie?
Als Maxime Meilands slachtoffer zijn inzameling compleet heeft gaan we gezamelijk Ronnie Flex steunen? Via de rechter. Want. Alleen gaat die dat niet redden. Die heeft hulp nodig. En Roddelpraat heeft echt wel een ding met de geestelijk gehandicapten. DeDus zo achtelijk is die gedachtengang niet. De Lorenzo en Rapper Sjors zijn jullie nog steeds dankbaar.

Ronnie is flex

Ventje krijgt ook weer wat aandacht over de rug van Ronnie, wat een loser. Kan zelf niets zonder zijn papa en muziek maken al helemaal niet. Ronnie wel en Ronnie is chill

Natnek

Deze d0mme @@p moet terug naar de oerwouden van donker Afrika.