Entertainment

Zien: Lies Zhara doet sexy tijdens haar vakantie in Egypte

Lies Zhara

Lies Zhara is momenteel aan het genieten van haar welverdiende vakantie in Egypte. Want ja, ze heeft natuurlijk een heel zwaar leven. Voor de influencer is het in ieder gevoel een mooie reden om haar heerlijke voorgevel te delen met haar volgers.

Zien: Lies Zhara doet sexy tijdens haar vakantie in Egypte

‘Lekkere panter bikini kan mij het schepen’, schrijft Lies Zhara bij een reeks heerlijke plaatjes. Opvallend is dat haar bikini veel te strak zit. ‘Waarom die handen voor je tetten? Koop gewoon een grotere maat, muts! Inhoud zit duidelijk niet tussen de oren!’, schrijft een jaloerse volger onder de foto’s. 

Iemand anders noemt Lies Zhara een ‘beest’. En dat is natuurlijk ook zo.

Lies Zhara: ‘Ik heb een auto-immuunziekte, waardoor ik veel pijn heb bij mijn geslachtsdeel, hierdoor is mijn huid rondom dit gebied vaak stuk, scheurt het, breekt het en bloed het’

Een beest in bed in Lies Zhara in ieder geval niet. Eerder onthulde de griet dat ze problemen heeft met haar poes en dat ze eraan geopereerd werd. “Vandaag ga ik het over iets hebben wat ik heel moeilijk vind en ik ga doen alsof het mij niks doet, want ik haat het om over serieuze onderwerpen te praten”, vertelde ze op TikTok. Ook gaf ze aan dat ze door een zware periode ging. “Ik het er momenteel heel moeilijk mee. Ik heb een auto-immuunziekte, waardoor ik veel pijn heb bij mijn geslachtsdeel, hierdoor is mijn huid rondom dit gebied vaak stuk, scheurt het, breekt het en bloed het. De hele rambam”, aldus Lies Zhara, die aangaf de huidziekte ‘Lichen sclerosus’ te hebben.

“Mijn seksleven is vrij ingewikkeld, omdat het pijn doet”, vervolgde Lies Zhara. “Niet altijd maar wel bijna altijd. (…) Waarom vertel ik dit? De helft van de wereldbevolking heeft hetzelfde geslachtsdeel als ik. Het is heel normaal dat daar soms problemen zijn en daar moeten we gewoon over kunnen praten.”

18 reacties

Thijs Reumer

Wat een ongekend stel lekkere ballen heeft Liesje toch. Alleen jammer dat ze behoorlijk oud aan het worden is.

Vies joch

En verder
Puddingbuks
Gaten
∆nus.

Drie keer spuiten
F r u s t r a t i e
Zielig
Toetsenbord
Servetje
Medicijnen
I m p o t e n t
Nog meer frustratie
Roddelpraat
Dom geblaat
Zielig dus
Zoek hulp

Vies joch

Op deze kan ik het wel.
Bla bla
Mijne is 28 cm
Bla bla
Dubbelvouwt
Bla bla
Vol blaffen
Bla bla
Rot op

Vies joch

Ze schreven geslachtsdeel
Bla bla
Nu moet ik even stoom afblazen
Bla bla
Ben even naar de wc

Keesie

echt het enige wat dit nietszeggende grietje kan….haar tong uitsteken en ballen laten zien….

naaidoos

Alweer Only Fans materiaal, het wordt steeds drukker daar.

Grap van de dag

– In welke tent kan je niet slapen?
– Een impotent.

Scooby Doo

Zit haar IQ in een van haar tepels of in haar navel? In haar hersenen sowieso niet. Volgens mij zit haar IQ in haar kleine teen, maar ja die showt zij niet. Lies Zarah blijft natuurlijk een achterlijk wijf en voegt nul komma nul iets toe aan deze wereld. Gezien ook haar belachelijke vertoning in het programma Boos.

Achmed schaapkroket

Moet je vooral doen daar in die zandbak ,ik ben er ook geweest ,de bevolking is daar zwaar asociaal , en dat is nog zacht uitgedrukt..voor je het weet heb je een paar besneden fluitjes in je flutje zitten..

Maxime Uit Noordwijk

Met haar wil ik wel een keer schuren

Juul

Voor haar vervelend “omdat het pijn doet”. Als kerel maakt het geen lor uit. Ze kan hem in der smoel nemen. Je kunt seedboaten tussen der 2 ballen of voor de Dennieboy’s van de andere kaaaant. Ze heeft ook nog een ander gaatje in de buurt bij der k*t. Dat gaatje wat Dennieboy elke week meermaals weet te vinden.

Vieze joop

Beste lies als je foef weer vol korstjes en bloed zit kan je altijd nog je * aanbieden aan één of ander YouTuber
Veel succes

dr Schumacher

Ligt het aan mij of begint Liesje een behoorlijk dikke reedt te krijgen? Vragen zoveel vragen?

Dave

Xtra glij middel en gaan met die banaan

Pokkewijf

Talentloos wijf kan alleen haar ballen laten zien en nu beginnen over haar foef die verstoft man man hou toch op

Spekpeter

Leuke meid maar wel raar dat haar vader z’n dochter zo aan heeft gezwengeld om dit met haar leventje te gaan doen … bijzonder toch wel 😉

Boyd

Ik snap niet dat jullie zo’n lelijke schimmeldoos verheerlijken

Natnek

Het blijft een heerlijk wijf.