Poetins weg naar Armageddon

6

De eindeloze oorlog van Poetin zal eindigen in een nucleair Armageddon, schrijft Paul Craig Roberts.

De regering van de Verenigde Staten heeft, bij monde van minister van Buitenlandse Zaken Blinken, alle Russische waarschuwingen deze week getrotseerd met deze verklaring:

“Oekraïne zal lid worden van de NAVO. Ons doel op de top is om een ​​brug naar dat lidmaatschap te helpen bouwen.”

Lees meer
"Bombshell" van Blinken: "Oekraïne zal lid worden van de NAVO" - Rusland: "De betrekkingen bevinden zich nu op het niveau van directe confrontatie"

Door de weigering van Poetin om het noodzakelijke geweld te gebruiken om de gevaarlijke situatie het hoofd te bieden en door te blijven volhouden dat het conflict niets anders is dan een beperkte operatie om Oekraïense strijdkrachten uit de Russische provincies te verdrijven, en niet een invasie van Oekraïne, zal Rusland spoedig in een situatie terechtkomen van totale oorlog met de NAVO.

Lees meer
Stoltenberg wil NAVO fonds van 100 miljard tegen Rusland en erkent dat de NAVO de Russische invasie heeft uitgelokt

Ik heb consequent zonder resultaat gewaarschuwd, maar werd door idioten bestempeld als ‘bloeddorstig’, dat Poetins onrealisme over het conflict, net als zijn eerdere onrealisme over het Akkoord van Minsk en zijn onrealisme over de omverwerping van de Oekraïense regering in de zogenaamde Maidan-revolutie , een directe weg is naar de Derde Wereldoorlog.

Zodra Oekraïne lid wordt van de NAVO, zal Poetin in oorlog raken met de NAVO. Rusland heeft slechts een korte tijd om Oekraïne uit te schakelen, de regering te vernietigen, het land te bezetten en er een muur omheen te bouwen.

De toetreding van Oekraïne tot de NAVO “is letterlijk hoe de film over de nucleaire apocalyps begint”, zegt Elon Musk, een van de weinige overgebleven intelligente Amerikanen.

Poetins “beperkte militaire operatie” heeft niets opgeleverd behalve twee nieuwe NAVO-leden – Finland en Zweden – aanvallen op Russische burgers in Rusland, een toenemend aantal doden door het ene wapensysteem na het andere dat aan Oekraïne werd geleverd, samen met NAVO-militairen om ze te bedienen en westerse inlichtingen om ze te bestoken. Al die tijd heeft Poetin niet begrepen dat Rusland in oorlog is. Poetins gebrek aan reactie op de toenemende provocaties heeft Washington ervan overtuigd dat Poetins waarschuwingen zinloos zijn. Doordat Poetin er niet in slaagt om zijn rode lijnen af te dwingen, heeft Washington het geloof verloren dat Poetin überhaupt rode lijnen heeft.

Advertisement

Net zoals Poetin werd gedwongen tot zijn “beperkte militaire operatie” door de beledigende koude schouder die Washington gaf aan zijn pleidooi voor een wederzijds veiligheidspact, zal Rusland worden gedwongen tot een grotere oorlog met de NAVO doordat Washington Poetins waarschuwing dat Rusland het NAVO-lidmaatschap voor Oekraïne niet zal toestaan, naast zich neerlegt.

Poetin heeft een paar maanden de tijd om een ​​einde te maken aan het bestaan ​​van Oekraïne, een land dat nooit heeft bestaan ​​totdat Washington het creëerde, voordat Poetins onvermogen om op te treden een Derde Wereldoorlog uitlokt.

Lees meer
De Derde Wereldoorlog is nu onvermijdelijk – hier is waarom het niet kan worden vermeden

Ondanks de penibele situatie blijft Poetin niet in staat de realiteit onder ogen te zien. De Russische regering blijft Washington blijk geven van zwakte en besluiteloosheid door haar bereidheid om te onderhandelen te herhalen. Hier zien we het falen van Poetin als oorlogsleider. Het zouden Washington en de NAVO moeten zijn die Poetin smeken om te onderhandelen.

We reizen langs de weg naar Armageddon, precies zoals ik had voorspeld. De ene genegeerde provocatie leidt tot een andere en ergste provocatie, en dan tot nog een en nog een, en nu hebben we de rode lijn bereikt die Poetin niet kan negeren. Op dit punt is de enige manier waarop Poetin een Derde Wereldoorlog kan vermijden, zich over te geven of het bestaan ​​van Oekraïne te beëindigen voordat Washington Oekraïne tot NAVO-lidmaatschap verheft. Er is geen andere keuze.


Elon Musk heeft mijn twitter-account vermoord. Volg mijn nieuwe account HIER.


De grote oorlog in Europa zal waarschijnlijk onvermijdelijk zijn

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jef
jef
22 dagen geleden

Die elitedolen kunnen toch eens tegen mekaar vechten,wij gaan niet in de oorlog

Anoniem
Anoniem
22 dagen geleden

De enige weg uit deze nachtmerrie is de directe aanval van binnenuit uitvoeren hier in het Westen op de psychopaten van het WEF, WHO, EU, UN, VS DIRECT EN KEIHARD.
Of dit of onze dood.

Johan P
Johan P
22 dagen geleden

Met alle respect, maar ik vind het uitgangspunt van de auteur ronduit een grove belediging aan gezond verstand. Het is niet Putin die WO3 uitlokt, het is het westen dat dat doet.
Auteur kan vinden dat Putin sneller en harder had moeten toeslaan en daar kan ik me deels in vinden, maar dat maakt deze situatie nog steeds niet zijn schuld.
Daarnaast dient men in overweging te nemen dat wij hier in het westen inmiddels gewend zijn aan het feit dat degenen die aan de touwtjes trekken onberekenbare, leugenachtige bedrieger zijn, maar dat dat in veel andere culturen toch echt anders is en dat ze moeite hebben te begrijpen dat er mensen zijn die opzettelijk zo dom en gevaarlijk handelen, met zo weinig respect voor het land en volk dat ze geacht worden te vertegenwoordigen en dat het iedere keer weer als een schok komt als ze uitvinden hoe onvoorstelbaar idioot en leugenachtig ze zijn.
Het feit dat wij daar al wel aan gewend zijn is trouwens ook niet bepaald een goed teken.
Meestal zeggen we ‘zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten’ in een negatief licht, maar dat gaat ook op naar de andere kant.

Hagar
Hagar
22 dagen geleden
Antwoord aan  Johan P

Het is inderdaad een zeer bizarre hersenkronkel van Paul Craig Roberts hoe hij de schuld voor de komende wereldoorlog in de schoenen van Putin schuift…

Als je het artikel verder leest, begrijp je wel wat hij bedoelt, maar het is toch een zeer eigenaardig vertrekpunt.

Hagar
Hagar
22 dagen geleden

Zolang de duivelaanbidders bestaan, zullen zij streven naar een allesvernietigende wereldoorlog.

Je kan je defensief opstellen, en hen proberen uit te putten, maar uiteindelijk zijn defensieve strategieën altijd nutteloos tegen een volhoudende vijand.

Rusland, China, Noord Korea en Iran zullen moeten aanvallen, hoezeer zij dit ook trachten te vermijden.

Ze hebben gewoonweg geen keuze, als ze willen overleven.

Matt
Matt
22 dagen geleden