Entertainment

Bibi Breijman: ‘Ik wil dat mijn kinderen thuis een blowtje roken’

Bibi Breijman

Bibi Breijman hoopt dat haar kinderen hun eerste blowtje thuis roken en niet in één of ander steegje. Dat laat de dame weten aan ‘&C’. Ook haar wederhelft Waylon is niet vies van een blowtje.

Bibi Breijman: ‘Ik wil dat mijn kinderen thuis een blowtje roken’

Kennelijk is het voor Bibi Breijman belangrijk dat haar kinderen dankbaar zijn voor wat ze krijgen. Een grote mond tolereert mevrouw dan ook absoluut niet. Streng zijn zij en Waylon daarentegen niet. “Ook als ze pubers zijn, heb ik liever dat mijn kinderen thuis hun eerste blowtje roken dan dat ze het stiekem ergens in een steeg doen”, aldus Bibi. 

“Waylon heeft thuis een muziekruimte in de kelder en komt daar zelf graag voor ontspanning”, vervolgt Bibi Breijman. “Als hij overprikkeld is, rookt hij daar af en toe een blowtje.” Haar dochter Teddy heeft zelfs een bijnaam bedacht voor Waylon. “Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, want Willem staat in mijn telefoon met een foto van een baby-uil die stoned kijkt.”

Het moederschap brengt een hoop angsten met zich mee, geeft Bibi Breijman toe. “Die angsten zijn echt heel kut. Sta ik op het kruispunt met de kinderwagen, krijg ik ineens een visioen dat die kinderwagen de weg op rolt. (…) Maar de kinderen moeten gewoon lekker buiten spelen en vies worden, een beetje klimmen en vallen. Dat vind ik belangrijk.” Ok.

Bibi Breijman: ‘Ze riep voor de grap iets in de trant van: nee joh, lul’

De 32-jarige Bibi Breijman is van mening dat ze een ‘chille’ moeder is. Waylon is echter nóg chiller. “Hij wil het liefst dat er een zeil op tafel ligt en dat iedereen zonder bord eet. Dat je gewoon die patat en saus erop gooit.”

Door hun vrije opvoeding komt het wel eens voor dat Teddy vieze woorden zegt. “Er kwam een tijdje terug een vriendinnetje over de vloer. Ze riep voor de grap iets in de trant van: nee joh, lul. Dat meisje had het gelukkig niet door, maar op dat moment dacht ik: oké, we moeten haar ook leren dat ze geen stoute woorden mag gebruiken als er anderen over de vloer komen.”

11 reacties

Bibi Blij man

Ik wil dat Bibi iets voor mij doet

P L I E N

Ach ja.
Je noemt het blowtje.
En het is iets onschuldigs.
Geen kans op verslaving of psychoses meer.
Of je noemt het shotje.
En de heroïne noem je smack of horse.
Why not. Dan klinkt het ook niet zo dodelijk
Pilletje.
Ach joh, Pilletje…. Wie is er ooit dood gegaan aan een pilletje.
Nou .. dat zijn er inmiddels ook wel best veel.
Snuifje, lijntje, een blow… papapapacocaine .. daarvan gaan alleen de criminele. Kapot. Dat is natuurlijk ook nog een keer zo.
En anders hou je alleen de verse ijskoude Baveriaantjes over.
Maar alcohol is sterker dan je denkt en drugs are bad. You know .. ehh
Dus vooral blijven bagatelliseren in plaats van voorlichting geven, daarin schuilt het meeste gevaar.

Donnie Doneeractie

Heeft Bibi al gedoneerd voor de Landelijke Inzamelings Actie voor het slachtoffer van Maxime Meiland?
Heel het land hoopt op gerechtigheid en een fluks einde aan de tirannie van Maxime.

Vieze joop

Deze mevrouw geeft dus drugs aan haar kinderen snap gelijk waarom die vent van haar liefde buiten de deur zocht.
Wat een loeder van een moeder

Scooby Doo

Vandaar dat hun kind op de vorige foto eruit ziet als een alien die stoned is.

Uit huis plaatsen

Dat kind is net drie of zo.
Zou Bibi Breijman zich niet eerst eventjes zorgen maken of dit kind kan leren lopen/praten/lezen/schrijven voordat ze wiet koopt voor haar kind en het gaat leren hoe je een joint moet draaien?
Dit is weer typisch zoo Ronnie Flex, zooo ontzettend kansloos.
Er is altijd een kans dat dit kind uitgroeit tot een evenwichtige jongvolwassene met kansen en perspectief, en dat deze persoon totaal geen behoefte h eeft aan geestverruimende middelen.
Al helemaal niet omdat de ouders twee ééncellige kneuzen zijn die niet zonder drugs lijken te kunnen.
Ik denk: pleeggezin.

Natnek

Zie hier, de onderkant van de samenleving.

Peter R de Vrieskist

En ik gaf mijn kids altijd een XTC pil thuis, dan zijn ze veel liever!

Jaap Zondernek

Doen ze al samen met je man. Wel veels te jong. Maar jong geleerd oud gedaan. Ik ga weer even emotionele liedjes maken. Okdoei.

alberto afgeprijsde worst in plastic zakje

Kapotte kamper Ricardo in de gesloten inrichting van het Brabantse achterlijke land, is dat dan leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komt nooit meer goed!!!!!!!!!!!!!!!!! je moet je schamen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zorgelijk maffioos Barend

zet hem op Ricardo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tegen die maatschappij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jij weet waar de smaak zit van die natte klit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!