Entertainment

Enzo Knol wordt binnenkort vader: ‘Wat willen jullie van mij?’

Enzo Knol

Nog heel even en dan wordt Enzo Knol vader. Om die reden denkt de irritante vlogger eraan om (tijdelijk) te stoppen met video’s uploaden op YouTube. En dat werd tijd.

Enzo Knol wordt binnenkort vader: ‘Wat willen jullie van mij?’

“Elke dag heb ik de camera in de hand en ben ik van alles aan het filmen”, aldus Enzo Knol. “Wat we meemaken filmen we. Dat noemen we dan dagelijks vloggen. Maar binnenkort als Myron gaat bevallen hebben we een baby. Dan hebben we gewoon een baby. De bevalling kan Myron doen. Ik kan haar ondersteunen. Hier kijken we enorm naar uit. Ik wil jullie heel graag betrekken bij deze situatie. Ik wil delen hoe de bevalling was en eventueel wat beelden delen. Hoe en wat weet ik nog niet precies. Hoe ga ik reageren als ik straks papa is? Ik kan me dat heel moeilijk inbeelden. Het is heel prachtig en ik ben super dankbaar. Ik wil een goede papa en toekomstige man worden voor Myron.”

“Wat ik wil zeggen: ik wil jullie betrekken bij het feit dat dagelijks volgen misschien niet meer de oplossing is”, vervolgt Enzo Knol. “Ik denk het het verstandig is om de eerste weken na de bevalling rustig aan te doen. Alle energie gaat dan naar Myron en de baby. Het schijnt heel lastig te zijn. De eerste weken zullen pittig worden. Dat maakt me bang en nerveus. Dit zorgt ervoor dat ik met jullie wil bespreken: wat willen jullie van mij?”

“Onthoud één ding, ik laat jullie niet in de steek”, laat Enzo Knol weten, die het liefst de hele dag door wil vloggen. “Maar misschien is het beter om een stapje terug te doen. Hopelijk begrijpen jullie dat. Daarom is die mening van jullie zo belangrijk. Als de baby is geboren, weet ik nog niet of ik de baby elke dag ga filmen. Een familievlogkanaal zie ik ook niet zitten.”

Enzo Knol: ‘Yo mensen, ik word papa’

“Yo mensen, ik word papa en ik weet niet wat me te wachten staat”, gaat Enzo Knol verder. “Holy sh*t het is zo spannend. Het is rete spannend. YouTube en Myron zijn mijn leven. Ik heb elke dag die camera gepakt alsof het niets was. Boem gefilmd en online gezet. Hopelijk kan ik mensen hiermee motiveren en inspireren.” Het was volgens Enzo moeilijk om de video te maken. “De eerste vier weken ga ik sowieso een stapje terug doen. Je schijnt ook vaderschapsverlof te hebben trouwens. Ik heb recht op één week betaald verlof. Als ik een week niet ga werken, betekent dat een week niks.”

Watch on YouTube

13 reacties

P L I E N

Beste Enzo.
Gefelici Enzo.
Als je het mij vraagt zou ik zeggen Stoppen.
Als je genoeg geld hebt verdiend Stoppen
Als je iets leuks wil doen met je leven Stoppen
Als je ook maar een beetje geeft om het milieu Stoppen
Als je niet wil dat Nederlandse akkers worden volgeplempt met datacenters die rotzooi zoals jij produceert op slaan en eeuwig bewaren Stoppen
Als je ook de wens hebt om de Nederlandse jeugd (=de toekomst) niet te verkleuren met stompzinnig gereutel Stoppen
Als jij het verschil wil maken Stoppen
Als jij niet wil worden uitgelachen door je kinderen Nu Stoppen.
Het leven is te kort om domme dingen te doen. In plaats daarvan kan je ook de hele dag verse koude Baveriaantjes drinken en van tijd tot tijd een vers burgertje scoren ergens.
Dat is mijn credo.
Ijskoude Baveriaantjes klaar voor de start?
Proost!!!

Jaap Knasterhuis

Goed dat Jeugdzorg hier nu ook alvast van in kennis is gesteld …

Official Peter G

Arme kind je zou maar z’n vader krijgen en z’n oom en oma dan zou je bijna hopen voor het kind op een miskraam

Veegactie

Stop jij per direct ook Plien? Nu meteen stoppen. Je hangt ons de keel uit!

De vingerplant

Enzo mag van mij minder vloggen en Plien minder co2 verbruiken

Joost K

Blijven vloggen maatje anders wordt je een europapa

Edwin Smulbuks

Zolang Myron maar fitness filmpjes op blijft nemen met haar geyle vriendinnen in strakke pakjes zal het mij aan mijn r eet roesten wat die knakworst doet

CO2 slurpende vingerplant

CO2 daar red je levens mee

Pim

Hopelijk lijkt het kindje niet op mij

Plofkip

Dat hij zich laat helpen en geen kinderen meer maakt. Dat willen we van hem.

Manager Enzo

Triest dat hij een baby moet nemen om zijn kijkcijfers enigszins te kunnen rehabiliteren. Waar hij vroegah makkelijk een paar m pakte per filmpje, was het net voor dat baby news ingekakt tot 100k en nu zit hij rond de 300k per filmpje ongeveer. Met andere woorden hij heeft zijn manager voor deze mtron ingeruild omdat er geen andere optie was. Zonder diploma gaat Enzo Erkelens echt niet achter de kassa. Helemaal omdat hij nu ver boven zijn stand leeft.

Nat

“Wat willen jullie van mij?”
Dat jij de p€stk@nker krijgt.

Een volwassen vent die zijn petje achterstevoren draagt is 100% een p€d0.

Boyd

Dat je jezelf door je kop schiet en ons verlost uit ons lijden