maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHerbevestiging nauwe samenwerking Nationaal Leger en Korps Politie Suriname

Herbevestiging nauwe samenwerking Nationaal Leger en Korps Politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De nieuwe korpschef van het Korps Politie Suriname, hoofdcommissaris van politie Bryan Isaacs, en de commissarissen van politie Melvin Pinas en Rishi Akkal, hebben op donderdag 4 april 2024 een kennismakingsbezoek gebracht aan de bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Werner Kioe A Sen.

Tijdens de kennismaking zijn een aantal onderwerpen besproken. Enkele hiervan zijn: strategieën met betrekking tot veiligheid in het binnenland, efficiënte inzet van middelen en personeel, samenwerking op het gebied van interne trainingen van personeel en eventuele samenwerking met hogere onderwijsinstellingen, voortzetting van de samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering en de wisselwerking tussen technische diensten van het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname.

Het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname brengen hun respectievelijke organisaties terug naar hun grondwettelijke taken en zullen elkaar ondersteunen zonder de focus te verliezen.

Met dit gesprek is de herbevestiging van de nauwe samenwerking tussen het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname gedaan om de algehele veiligheid voor land en volk te waarborgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES