Jeannette Huisman
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeannette Huisman

Je eigen brood opeten in de bedrijfskantine, kan dat wel?

joost weet hetEen kantine op het werk, dat is prettig. Maar wat als het aanbod zo karig is, dat je liever zelf een broodje meeneemt? Wijsheid komt met de jaren. Omdat acteur Joost Prinsen (81) al een eind op weg is, beantwoordt hij elke week in AD-weekendmagazine Mezza jullie vragen.

6 reacties

  • Joris Jansen

    3 weken geleden
    Als ik Joost was, zou ik in kleine zaaltjes beginnen. Quasi grappige ontleding van de vraag.
  • Joris Jansen

    3 weken geleden
    Hey Albert, hoe is af en toe een losse gehaktbal een uitzondering op de stelling dat u nooit broodjes van de bedrijfs kantine kocht?
  • Hans Janssen

    3 weken geleden
    Verkoop al uit pure noodzaak mijn kostbare tijd plus kennis en vaardigheden voor een habbekrats. Me dan ook nog verplichten om een bijdrage te doen aan een commerciële cateraar ? Een brutaliteit !
  • M. de Bruijne

    3 weken geleden
    Ik moet zeggen dat ik ook meteen een papieren zak aan het inbeelden was tijdens het lezen, en ook verward was over de schijnbare tegenstelling. Maar het staat er toch echt niet, dus die zak van de bakker kan prima dat zelfde plastic zakje zijn van die zin ervoor
  • W Vogelzang

    3 weken geleden
    De broodzak kan van plastic zijn, die hergebruikt hij dus voor z'n gesmeerde boterhammen. Prima toch. Haal er evt een soepje bij, verkoopt de kantine toch nog wat.