BBB en D66 botsen flink over het verplicht vaccineren van kinderen

Met videoBBB en D66 zijn donderdag flink gebotst in een debat over de dalende vaccinatiegraad van kinderen. D66 vindt dat een kinderopvang kinderen moet kunnen weigeren die niet gevaccineerd zijn. Mona Keijzer (BBB) is het er niet mee eens: ,,U zet ouders tegen elkaar op!”

363 reacties

  • Robbert Scholten

    3 weken geleden
    Eigenlijk te gek voor woorden deze discussie,sinds vaccineren is er een gigantische winst op leven en gezondheid behaald en nog,PUNT
  • Harry Veerman

    3 weken geleden
    @Pieter Jong. Kunt u a.u.b. met feiten komen om uw opmerking te onderbouwen: "Het is algemeen bekend dat er een afkeer bestaat tegen gezondheidsprotocollen rond Volendam." Anders lijkt het erop of u een dorp wilt stigmatiseren.
  • Peggy van de Velde

    3 weken geleden
    Ik vraag me soms af of mensen compleet hersenloos aan het worden zijn en niet door deze hele polariserende methodieken meer kunnen kijken. Als je eigen kind is gevaccineerd en beschermd en een ander kind niet waar gaat het dan over? Waarom zou je dan gaan uitsluiten? Dan kiezen ouders ervoor om hun kind niet te laten vaccineren prima eigen keuze. Kind kan ziek worden en de ziekte doormaken. Gevaccineerde kind is beschermd en widry
  • rien meester

    3 weken geleden
    Ik denk altijd als ik Mona K zie: “Wie heeft de vloerbedekking hier uitgezocht?” Dat komt door “Even tit hier”. Misschien heeft ze van vloerbedekking wél verstand.
  • Piet Rees

    3 weken geleden
    Het vermanende vingertje van Mona Keijzer: ,,U zet ouders tegen elkaar op!”. Overblijfselen uit een dogmatische christelijke CDA cultuur.