Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Geert Wilders laat gepensioneerden in de steek: ‘Ongelooflijk laf’

  •  
04-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8281 keer bekeken
  •  
wilderslift

“Na een leven lang hard werken is nu zelfs een goed pensioen extreem onzeker geworden”, schreef Geert Wilders in het laatste verkiezingsprogramma van de PVV. “Hardwerkende Nederlanders vragen zich terecht af waar ze het allemaal nog voor doen.”

Van de PVV hoeven de harde werkers en gepensioneerden in ieder geval niets te verwachten, zo bleek woensdag tijdens een Kamerdebat over de pensioenen. Tijdens de formatie lijken alle 37 Kamerleden van de rechts-radicale partij te lijden aan Kamervrees. Ze komen simpelweg niet opdagen bij debatten, omdat ze bang zijn dat andere partijen de PVV aanspreken op eerdere beloftes.

SP-Kamerlid Bart van Kent vindt de afwezigheid van de PVV onbegrijpelijk, laat hij weten op X. “Op tijd kunnen stoppen met werken is een belangrijk onderwerp voor de PVV”, zegt hij. “Maar nu het erop aankomt, nu ze ervoor kunnen zorgen dat er geen casinopensioen komt, nu zij ervoor kunnen zorgen dat mensen wel op tijd kunnen stoppen met werken, duiken ze. Dat is ongelooflijk laf en daarmee laten ze gepensioneerden keihard vallen.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.