Entertainment

Monica Geuze bevestigt nieuwe relatie: ‘Ik heb weer vriendje’

Monica Geuze bevestigt in de nieuwe aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels haar nieuwe relatie, waarschijnlijk met voetballer James Lawrence.

Mannelijke aandacht

Al lange tijd lijkt het erop dat de 28-jarige Monica Geuze wel behoefte heeft aan een beetje mannelijke aandacht. Eerder werd mevrouw gelinkt aan één of ander YouTube-gozertje: Stefan de Vries. De kans bestaat dus dat hij degene is waar ze de laatste tijd gelukkig mee is. Onlangs plaatste Stefan al een foto op zijn Instagram Story waarop te zien is dat hij op dubbeldate is met Monica Geuze, Nina Warink en Kalvijn (Kelvin Boersma). 

Monica Geuze bevestigt nieuwe relatie: ‘Ik heb weer vriendje’

Maar nu werd mevrouw afgelopen week al gespot met de Britse voetballer James Lawrence op een tripje naar Marrakech, maar nu is het waarschijnlijk officieel. “Ik heb weer een vriendje”, dat zegt de gelukkige Monica in haar podcast Geuze & Gorgels.

Twee weken geleden meldde Yvonne Coldeweijer dat Monica door haar spionnen was gespot in het vliegtuig naar Marrakech. ‘En ze was niet alleen De hele vlucht was ze kleffig met een jongen en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven’. Ook werden ze al heel klef samen gespot in de Appie’. Dat is wel een teken dat Monica haar relatie niet verborgen wil houden: ze weet inmiddels ook dat er tegenwoordig overal spionnen rondlopen. In haar podcast met Kaj Gorgels, Geuze & Gorgels, maakt Monica haar relatie bekend.

Monica en Kaj hebben het erover dat Monica de afgelopen maanden heeft besteed aan een hoop leuke dingen. Kaj geeft Mo een duw in de goede richting en vraagt of ze er meer over wil delen: “Ik heb weer een vriendje,” giechelt ze. In de podcast bevestigt ze trouwens niet dat het om James gaat.

Ex-vriendjes Monica Geuze

Natuurlijk is Monica al eerder met een voetballer gegaan. Ze had een relatie van ongeveer drie jaar met haar ex-vriend Lars Veldwijk. Samen kregen ze een dochtertje genaamd Zara-Lizzy. Daarna woonde Monica een tijdje samen met makelaar Robbert Kroese. Maar vorig jaar gingen zij uit elkaar. Daarna had ze een tijdje plezier met het YouTube-gozertje Rijk Hofman.

16 reacties

Fan

Mag ik hier eigenlijk over de Burger King schrijven

P L I E N

Dat is dan weer leuk voor deze Monica Geuze. Wat ook leuk is om even hier te delen is een ander heugelijk feitje tussen alle dingen door.
F.E.B.O opent op Schiphol een filiaal!!!
Het is dus eindelijk zover gekomen!!
Nu kan je zo vanuit de trein of uit het vliegtuig húp, vers rundkroketje, verse miIkshake en een vers griIIbūrgertje scoren.
Als ik dat zo een beetje goed inschat dan is dat de 39ste gemeente waar of dat ze zijn gevestigd.
En het mooiste is: de nieuwe F.E.B.O zit nog voor de customs, dus iedereen die in de trein via Schiphol reist kan daar effe snel een vette beck halen, en als je dan een hele week paella hebt zitten v.r.e.t.e.n in je all-inclusive resort in Spanje dan is het eerste wat je wil een paar rundvleeskroketten een bamischijf of een speciaaltje en een milkshake. Hoe lekker is dat??
Hoewel je daar voor hetzelfde geld ook even prinsheerlijk bij de Burger King kan neerstrijken voor een dikke W.h.o.p.p.e.r met krokante bacon en cheese erop.
Alles kan op Schiphol.
Eet smakelijk

Tim

Want Monica Geuze kenne we van alle kerels met wie ze heeft genœkt.
En vedder niks

Paperclip Magnaat

Als ik had de keuze was het niet Monica Geuze.

Dennis S

Ik ben ook met haar naar bed geweest. Net zoals met Famke

de Boer en Logica

En wat vinden zij ouders rvan dat hij met een publieke vrouw aan het daten is?
Over een maand of zes is het weer voorbij en is die vent voor altijd besmet vlees

John Tol-Janzen

Waarom moet de hele wereld dat weten?

Monika

Monica wordt oud en denkt aan geld geld geld

Burger King

@Fan , nee dat mag niet , we gaan uit voorzorg een bodemprocedure opstarten.

Robert Jensen

Jensbaba voorspeld: Monica neemt na dit vriendje nog een makelaar, om vervolgens uit te komen in Rusland, haar vriend word daar Quincy Promes en zei zou in de tijd dat hij vast zit het geld uitgeven in de mooie Russische steden, ook zit er een tv carrière in voor haar in Rusland en ze komt nooit meer terug Nederland.

Ferdinand B.

De Febo heeft wel rund satéh kalfsvlees en vegetarische kroket.
Alles vers bereid. Febo is wel echt goed

Karin Akkie

Zal wel weer zo’n k#t πeger zijn

Vieze joop

Deze mevrouw heeft zoveel scharrels gehad dat haar foef één open beerput is geworden.
Geef mij possie maar aan fikie

Scooby Doo

Heeft haar nieuwe vriendje wel een pallet condooms besteld? Met Monica ‘het doen’ levert sowieso 24 uur per dag jeuk op en een wekelijks bezoek aan een SOA polikliniek.
Op naar Febo Schiphol voor de speciaaltjes.

Pingervlant

Weer zo’n lelijke gast, toch mooi dat ze het aandurft

Natnek

Moet zij niet haar kind opvoeden?