Pages

Subscribe Twitter

donderdag 4 april 2024

Energiezuinigere wasmachines met AI

Samsung lanceert een nieuwe reeks wasmachines in Europa, waaronder 2 series die in Bespoke-design beschikbaar zijn. Ondanks de grote capaciteit hebben de wasmachines een diepte van slechts 60cm, waardoor ze makkelijk geïnstalleerd kunnen worden.
 
De belangrijkste energiebesparende technologie is de circulatiepomp. Hiermee wordt het zeepwater via de circulatiepomp bovenop de kleding gesproeid en qordt het wasgoed grondiger doordrenkt en verspreidt het wasmiddel gelijkmatig, wat resulteert in een efficiëntere manier van wassen.
 
Bij gebruik van het katoenprogramma helpt de circulatiepomp ook bij het verlagen van het watergebruik en de wastijd. De concentratie van het wasmiddel in het water is hoger, terwijl de hoeveelheid wasmiddel hetzelfde blijft. Dit verbetert de wasprestaties en verkort de wastijd met maar liefst 25%[3].
 
Met de AI Energy Mode in SmartThings Energy wordt het nog makkelijker om het energieverbruik in de gaten te houden. Met deze functie kunnen gebruikers hun energieverbruik volgen en de maandelijkse energierekening inschatten. Als deze het ingestelde doel overschrijdt, kan SmartThings Energy de energiebesparende modus inschakelen.
 
De nieuwe wasmachines helpen ook de juiste behandeling van het wasgoed. AI Ecobubble zorgt ervoor dat de behandeling bij het wasgoed past. Afhankelijk van het stoftype past het de hoeveelheid belletjes, de wastijd, de temperatuur en de centrifugesnelheid aan.
 
AI Wash reinigt kleding voorzichtig maar grondig met minder water en wasmiddel. AI Wash detecteert het gewicht en de zachtheid van de stof en houdt continue de mate van vervuiling in de gaten. De verzamelde informatie wordt gebruikt om de juiste hoeveelheid water en wasmiddel te verstrekken.

0 reacties:

Een reactie posten