De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert dinsdagochtend vrachtwagens op naleving van tal van regels rondom goederenvervoer en arbeidsvoorwaarden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert dinsdagochtend vrachtwagens op naleving van tal van regels rondom goederenvervoer en arbeidsvoorwaarden. © Kees Martens/DCI Media

Controle op trucks in Geldrop: en door kan Maciej Marciniak met zijn beton naar de Gamma

GELDROP - Voor het internationaal vrachtverkeer op de weg gelden veel regels. Zoveel, dat dagelijks controles plaatsvinden, zoals dinsdag ook in Geldrop. „Wij zijn blij als er niets mis is, anders doen we ons werk voor niks.”

  1. Waarom PSV best kan leven met een transfer van Hirving Lozano naar San Diego
    PREMIUM
    ANALYSE

    Waarom PSV best kan leven met een transfer van Hirving Lozano naar San Diego

    Sinds zijn komst naar PSV was al bekend dat Hirving Lozano voor maximaal twee jaar in Eindhoven zou voetballen en misschien nog korter. De Mexicaan draagt PSV in het hart, maar heeft ook de droom om nog een keer in Mexico of in de buurt van zijn thuisland te voetballen. De zakelijke details van zijn laatste transfer naar Eindhoven zijn daar in de zomer van 2023 op geënt. Wie naar zijn hele seizoen kijkt, is geneigd om te zeggen dat hij sportief vervangbaar is. Is dat terecht?
    Eindhoven