whatsapp image 2024 04 03 at 112352 am

Feyenoord legt aanvaller Hadj-Moussa voor vijf jaar vast

Sportapr 03 , 11:09
Vitesse-aanvaller Anis Hadj-Moussa voetbalt komend seizoen voor Feyenoord. De Rotterdamse club meldt op de website dat er een akkoord is bereikt met het Belgische Patro Eisden over een transfer van de Franse Algerijn. Sinds de winterstop speelt Hadj-Moussa op huurbasis voor Vitesse.

Contract

De 22-jarige aanvaller ondertekent bij Feyenoord een contract tot de zomer van 2029. Bij zijn nieuwe club treft hij met Ramiz Zerrouki een collega-international van Algerije. Hadj-Moussa speelde tot nu toe negen duels voor Vitesse waarin hij één keer scoorde. Zijn club vecht tegen degradatie. Het is niet bekent hoeveel Hadj-Moussa betaalt krijgt, maar wel is bekent dat Patro Eisden, dat op het tweede Belgische niveau speelt, een recordbedrag oplevert.

Goede spel

Hadj-Moussa begon aan de jeugdopleiding bij RC Lens en ging in 2022 naar het Belgische Olmpyic Club Charleroi. In 2023 vertrok Hadj-Moussa naar Patro Eisden, dat hem na zestien duels verhuurde aan Vitesse. Dankzij zijn goede spel, mocht Hadj-Moussa in maart zijn debuut maken als international in Algerije. Inmiddels heeft hij al drie interlands gespeeld.