Gezichtsverlies

Waarom Paris Hilton het gezicht van haar dochtertje (nog) niet deelt

27 dagen geleden / Aangepast: 27 dagen geleden / Beeld © ANP
Waarom Paris Hilton het gezicht van haar dochtertje (nog) niet deelt

Gezichtsverlies

Waarom Paris Hilton het gezicht van haar dochtertje (nog) niet deelt

27 dagen geleden / Aangepast: 27 dagen geleden / Beeld © ANPGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Paris Hilton (43) was er als de kippen bij om haar zoontje Phoenix met de wereld te delen toen hij was geboren. Maar met haar dochter London is het een ander verhaal. De socialite heeft nog altijd geen foto van haar gezicht gedeeld. Waarom dat zo is, deelt haar partner Carter Reum (43) nu.

"We zijn nog niet helemaal klaar om haar met de wereld te delen"

Onder een bericht van Paris heeft een volger gezegd niet te kunnen wachten om niet alleen Phoenix, maar ook London te zien. Daarop reageert Carter: 'We zijn nog niet helemaal klaar om haar met de wereld te delen, maar ze is schattig en lijkt precies op haar moeder.'

Veel mensen vinden Paris' zoontje Phoenix schattig, maar een aantal mensen heeft ook vervelende reacties op haar eerste kind gedeeld. Ze maakten online grappen over de grootte van zijn hoofd.

Paris liet eerder in een reactie aan People weten die woorden 'wreed' te vinden en er 'diepbedroefd' door te zijn. "Ik kon niet geloven dat ze gemeen en gemeen konden zijn over een kleine, onschuldige baby", aldus Paris. "Je kunt over mij zeggen wat je wilt, maar dit is mijn kleine engel. En als iemand ooit iets zegt wat hem of zijn gevoelens kwetst, zal ik er altijd zijn om hem te beschermen."

RTL Boulevard sprak eerder met Paris over haar leven als moeder. De video zie je hieronder.

RTL Boulevard
Paris Hilton