Entertainment

Dochter Bibi Breijman ziet Waylon regelmatig stoned: ‘Papa stoney’

bibi breijman waylon teddy

Bibi Breijman heeft na zijn overspel besloten om tóch bij vreemdganger Waylon te blijven. Sterker nog, ze heeft zelfs besloten om nog een kind van hem te baren. Toch kwam deze niet gepland en had ze zich hier niet op voorbereid, maar is Waylon wel zo'n goede vader?

Bibi Breijman Waylon

De relatie van Bibi Breijman en Waylon heeft zwaar weer gekend. Dit heeft alles te maken met het overspel van Waylon, die zijn kleine vriend even besloot te testen bij een ander. Hij was namelijk zo bang dat zijn vriendje het niet meer deed, dat bij hem de paniek toesloeg. Wat nu? Misschien het bespreekbaar maken met je zwangere vriendin, het even afwachten totdat ze is bevallen en dan kijken. Dat klonk blijkbaar allemaal niet logisch in het hoofd van Waylon. Wat wel logisch klonk, is om hem in een ander te steken en dan te kijken of hij hem bij haar nog wel omhoog kreeg.

Toen Bibi net was bevallen, kwam het nieuws terecht bij de media. Toch besloot Bibi om te blijven, de twee zijn nooit écht uit elkaar geweest. Vervelend voor Bibi – maar gelukkig voor Waylon – kon ze lichamelijk gezien letterlijk niet weg. Ze had een hele zware bevalling gehad, zat in een rolstoel én aan de zware medicatie. Het was voor haar niet mogelijk om te zeggen dat ze er met de kinderen even tussenuit zou gaan, zonder hem.

Dochter Bibi Breijman ziet Waylon regelmatig stoned: ‘Papa stoney’

Dat de relatie van Bibi en Waylon niet is wat ze er zelf van hadden verwacht, werd eigenlijk vanaf het begin al duidelijk. Ze waren slechts enkele maanden samen toen Bibi zwanger bleek te zijn van hun dochtertje Teddy. Hun relatie kwam in een stroomversnelling terecht, ze gingen samenwonen en Bibi had een hele heftige zwangerschap. Vervolgens raakte ze zwanger van hun tweede kindje, ging Waylon vreemd en kreeg ze heel Nederland op haar dak omdat ze bij die goorlap besloot te blijven.

Blijkbaar doet die kleine vriend van Waylon het tegenwoordig prima en mag hij deze tegenwoordig ook weer uittesten op zijn vriendinnetje Bibi. Wederom was het raak en ook deze keer was het niet gepland, Bibi was weer zwanger. “De derde kwam als een cadeautje, dus daar heb ik me niet op voorbereid”, vertelt ze in &C’s Oh Baby!.

Maar is het wel zo verstandig dat Waylon nog een keer vader wordt? Blijkbaar ziet zijn oudste dochter kanten van hem, die je misschien niet aan zo’n jong kind van 5 jaar oud moet laten zien. Bibi vertelt over de opvoeding van haar kinderen en dat ze het liefste wil dat mochten ze een speciale sigaret willen roken, ze dat beter thuis kunnen doen dan ergens in de steek. In de muziekruimte die Waylon in de kelder van hun huis heeft, rookt hij er soms ook wel één als hij overprikkeld is. “Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney'”, vertelt Bibi in &C’s Oh Baby!.

11 reacties

Jozef

Nou die dochter ziet er anders ook niet echt quick uit. Is dit een anonieme vondeling geweest? Wat je vaker leest, dat een alleenstaande moeder er niet voor kan zorgen en het dan maar ergens in een comntainer legt.

Maxime Uit Noordwijk

Niks mis mee dat zien mijn dochters elke dag bij mij zoals bij iedere talpa ster maar nu weer snel met de camera ploeg spelen beentjes de lucht in

Barbie

Getver, wat zit er linkboven bij de tet van Bibi? Is dat toevallig het kwakje van Denzil Slager?

Kim Feenstra

BI BI

Scooter Henkie

Dat jong komt van de plaatselijke dealer zo te zien

Scooby Doo

Aliens bestaan dus toch! Mis nog een groot vleesmes en een motorzaag in haar handjes. Of heeft ze pappa’s snuifzakjes ontdekt?

Doe is niet

Kommopnou.
Je gaat toch niet met je kind in de media
Wat zijn dit voor verrotte ouders?

Vieze joop

Snap waylon wel zou haar ook alleen kunnen vol snotteren onderinvloed van een goeie koes

Vieze joop

Wat een lelijk kind

Guze Mewis

Wat een slappe vaatdoek, en dat noemt zich een papa?

Comment test

Wordt dit wel geplaatst?