Door belastingbetalers gefinancierde transvereniging wil de vagina hernoemen tot ‘neukgat’

4

Een Zwitserse LGBT-vereniging noemt vrouwelijke geslachtsorganen nu ‘fuckholes’ of ‘frontholes’. De koepelorganisatie wordt bovendien gefinancierd door de Zwitserse belastingbetaler – de Duitse ambassadeur prees het initiatief, meldt Apollo News.

...

Als je denkt dat het niet erger kan, wedden woke kringen daar graag op. Het Instagram-account van de club “treff. LGBTQ-queer jeugdcentra”, een organisatie uit Zwitserland, deelt op de internationale “Trans Visibility Day” op 31 maart een post waarin wordt uitgelegd dat vrouwelijke geslachtsorganen nu zogenaamde “fuckholes of frontholes” zijn.

“Sommige transmannen verwijzen naar hun vulva als een neukgat of voorgat. Dit geeft de vulva een nieuwe betekenis, die meer verwijst naar de gewenste functie.”, zegt de verklaring. “Vrouw zijn” wordt “ook sociaal geassocieerd met de aanwezigheid van een vulva”. Daarom, door de vulva “om te dopen tot voorgat of neukgat”, geven transmannen aan dat ze “een man zijn en geen vrouw”. Dit bericht leidde tot verontwaardiging op sociale media, vooral onder vrouwen.

De club zelf legt op haar website uit dat zij “toegankelijk” is voor iedereen van 13 tot 25 jaar. “Wil je meer weten over homoseksualiteit, transgender of iets dergelijks? Of jonge queer mensen leren kennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!”, vervolgt de website. Naast het sociale aspect worden er ook begeleidingsdiensten aangeboden voor “queer” jongeren. “Weet je niet zeker of je van vrouwen of mannen houdt? Of vraag je je af of je trans, inter of non-binair zou kunnen zijn? Of overweegt u een overstap? Wij begeleiden en ondersteunen u bij uw vragen en gaan samen met u op zoek naar de antwoorden die bij u passen!”, staat er op de website.

Advertisement

De vereniging maakt deel uit van “socialwork.LGBTQ” in Zwitserland. Dit netwerk is vier jaar geleden opgericht en wordt onder meer gefinancierd door publieke donaties van de staat. In 2023 bedroeg de overheidsfinanciering 15.300 Zwitserse frank. Ook de Duitse ambassadeur Michael Flügger sprak zijn steun uit voor het netwerk. “Ik was erg onder de indruk van je grote persoonlijke betrokkenheid bij het creëren van een veilige ruimte voor tieners en jonge volwassenen. Hartelijk dank voor je toegewijde werk en je belangrijke bijdrage aan een open en inclusieve samenleving!”, legt Flügger uit op de website van het netwerk.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Sodom en Gomorra worden aan de burgers opgelegd door zogenaamd representatieve regeringen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schrander
Schrander
28 dagen geleden

Onveiliger kan bijna niet voor tieners.

Emancipatie to the max. De biologische vrouw is een sperma-emmer in het nieuwe normaal.

Petra
Petra
28 dagen geleden

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Henk
Henk
27 dagen geleden

Het begon met de ‘gay manifesto’ uit 1971, waarin de meest walgelijke dingen staan, waaronder dat ze voor de kinderen komen. Sindsdien hebben we in Nederland geaccepteerd dat Gordon verteld hoeveel verschillende hij er van achter heeft gehad, dat Fortuin zei dat het zaad van jonge Marokanen het beste smaakt en dat halfnaakte ledernichten droogn**ken op een boot in een gracht. Dus we kijken in ‘ons’ vrijdenkende gidsland Weimar2.0 nergens meer van op.

Jeroentje
Jeroentje
27 dagen geleden

Perverse wereld.

Het is een religieuze oorlog tegen de wetten van God.
Het kwaad, de duivel, haalt ontneemt de mensen die geen kennis hebben van de Bijbel de route oen het licht naar God.
Alles is tegenovergestelde van de regels om in eerbied te leven.
Alles wordt ter discussie gesteld en door mensen veranderd, kijk naar het lichaam, weer manipulatie, gentherapie, zaadverdedeling van gewassen, etc etc.