Microplastics kunnen hartaanvallen en beroertes veroorzaken

3

Ja het zal wel. Microplastics in je lichaam horen gewoon bij het leven in een democratische utopie.

De echte milieucrisis is dat koeienscheten het weer veranderen.

Nordic Times:

Volgens een Italiaans onderzoek had bijna 60% van de patiënten microplastics in hun bloedvaten. Tegelijkertijd ontdekten onderzoekers dat microplastics in het bloed het risico op hartziekten verdubbelden.

De afgelopen jaren heeft onderzoek aangetoond dat microplastics het milieu en het water over de hele wereld vervuilen. Plastics zijn ook in de lichamen van mensen en dieren terechtgekomen, waarbij microplastics zijn aangetroffen in de hersenen, longen, moedermelk, placenta en zelfs de bloedbaan. Onderzoekers hebben ook micro- en nanoplastics gevonden in afzettingen binnen de wanden van menselijke bloedvaten.

Een nieuwe studie van de Universiteit van Campania Luigi Vanvitelli in Italië heeft onderzocht of atherosclerotische plaque ook microplastics kan bevatten. Atherosclerose is een aandoening waarbij vetophopingen zich ophopen in de slagaders, waardoor het moeilijk wordt voor het bloed om te stromen.

De onderzoekers onderzochten monsters van 257 patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen om dergelijk weefsel uit grote slagaders in de nek te laten verwijderen. Vervolgens zijn de monsters getest op micro- en nanodeeltjes uit 11 verschillende kunststoffen. Uit de resultaten, gepubliceerd in The New England Journal of Medicine, bleek dat 58,4% van de patiënten polyethyleendeeltjes in hun collecties hadden. Ondertussen had 12,1% significante sporen van polyvinylchloride (PVC).

Advertisement

Beroerte en overlijden Daarnaast volgden de onderzoekers alle patiënten ongeveer drie jaar lang om te kijken of er een verband bestond tussen de plastic deeltjes in de bloedvatwanden en hart- en vaatziekten.De resultaten toonden aan dat deelnemers met stukjes plastic in de afzettingen van hun bloedvaten meer dan twee keer zoveel kans hadden op een hartaanval, beroerte en overlijden dan deelnemers zonder plastic in hun afzettingen.

Maak je er geen zorgen over.

Maak je in plaats daarvan zorgen over koolstofdioxide die het weer verandert.

Dat gaat iedereen doden, en daarom moeten we het hele oppervlak van de wereld bekleden met windmolens.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Microplastics gevonden in elke menselijke placenta die in onderzoek werd getest

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
27 dagen geleden

Oude truc: als u links kijkt, ziet u recht niets.

Henk
Henk
27 dagen geleden

De patenten op statines zijn verlopen, dus de cholesterolangstcampagne heeft weinig zin meer. Nieuwe MRNA ( CRISPRCAS) ‘vaccines’ zijn voor iedere kwaal inzetbaar, dus daar gaan ze vol op inzetten.

Sarcoff
Sarcoff
27 dagen geleden

En al die schaapjes hun tandjes maar poetsen met maandelijks een nieuwe tandenborstel van plastic, nylon, en kleurstoffen om ze aantrekkelijke te maken.