Met circa 250.000 bezoekers voldoet Sail Kampen aan de verwachtingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Met circa 250.000 bezoekers voldoet Sail Kampen aan de verwachtingen. © Freddy Schinkel

Zo verliep Sail Kampen: ‘250.000 bezoekers en alles ging volgens plan’

MET VIDEOHistorische schepen, enthousiaste bezoekers en volle pleinen. Met een eindsprint op tweede paasdag haalt Sail Kampen de gehoopte 250.000 bezoekers en sluit de organisatie het evenement met een tevreden gevoel af.

15 reacties

  • Henk Koops

    4 weken geleden
    @ M vd. Wulp, Ja er zijn altijd zeurpieten, wat leveren ze zelf voor de maatschappij. Dit was een top evenement voor notabene maar €7,50 en dat 4 dagen lang met gratis muziekfestivals en vaartochten, hoe durf je dan nog te klagen. Ze gaan wel naar pretparken een paar uurtjes voor HEELVEEL geld. Wel met beide benen op de grond blijven staan en u de volgende keer als vrijwilliger aanmelden, Dan is de toegang ook gratis!
  • M. v.d Wulp

    4 weken geleden
    Robbert, er waren verschillende Vechtzompen. Uit Dalfsen, Ommen, Gramsbergen en Hardenberg. Ze krijgen daarbij gezelschap van zomp de Mölle uit het Duitse Laar. Vandaar de Duitse vlag.. Ria, zulke evenementen zijn gewoon duur, denk aan beveiliging, podia die opgebouwd moeten worden etc. Degene die het hardst klagen over geld hebben wel geld voor flessen frisdrank, sigaretten en huisdieren..
  • Robbert Scholten

    1 maand geleden
    Ik snap niet goed waarom de Duitse vlag op een Nederlands historisch schip wappert,ik heb niets tegen onze oosterburen,verre van dat maar een Duitse vlag?
  • J van der Mark

    1 maand geleden
    Op d e gemeente kon je gratis kaartjes krijgen
  • Bert Schillie

    1 maand geleden
    Niet overdrijven alles was goedgregeld. Je kunt beter respect hebben voor al die Kampernaren die van de overlast hebben genoten. Verder hebben ze veel te danken gehad aan het weer. het waren mooie dagen in Kampen. Niet voor de bejaarden die hadden huisarrest in die drukte.