RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze doucht soms drie keer op een dag

Monica Geuze Beeld © ANP

Milieu-activisten, gelieve even over het hart te strijken voor Monica Geuze (29), want die vertelt in een nieuwe aflevering van de podcast 'Geuze & Gorgels' dat ze soms drie keer op één dag onder de douche stapt. Aan medepresentator en beste vriend Kaj Gorgels (33) legt ze uit waarom ze dit noodzakelijk acht.

"Ik wil 's avonds voordat ik ga wippen douchen, maar ook erna het liefst"

Monica komt er via een online-video achter dat mensen maar één keer op 'n dag douchen. Dat vindt zij gekkenwerk. "Ik douch echt iedere ochtend en iedere avond. Ik kan me niet voorstellen dat je dat niet doet." Het komt vrijwel nooit voor dat ze het bij één keer op een dag houdt. "Het moet raar lopen wil ik niet twee keer op een dag douchen." 

De presentatrice gooit daar zelfs nog een schepje bovenop, want waar twee keer het minimum is, komt het ook weleens voor dat ze drie keer per dag onder de straal stapt. "In het weekend of zo. Dan ga ik gewoon even onder de douche staan. (...) Als ik 's middags in slaap ben gevallen, word ik wakker en dan denk ik: gadver. Dan ga ik even douchen." 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze dacht date soa te hebben gegeven: 'Blinde paniek'

Als mensen er dan toch voor kiezen om één keer op een dag te douchen, vraagt Monica zich vooral af wannéér ze dit dan doen. "Ik weet niet wat ik erger vind. De ochtend skippen of de avond? Ik kan geen keuze maken." De presentatrice vindt het ook om praktische redenen belangrijk om zichzelf vaker te wassen. "Ik wil 's avonds voordat ik ga wippen douchen, maar ook erna het liefst." Toch wil Monica benadrukken dat ze niet '40 minuten onder de douche staat'. "Het hoeft echt niet langer dan vijf minuten te duren." 

Ook Kaj doucht het liefst twee keer op een dag. Hij wil namelijk fris zijn dag beginnen en 's avonds de dag van zich 'afspoelen'. 

Klik hier om de podcast terug te luisteren. 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze heeft bizar verzoek aan broer vanaf vakantieadres

Drie keer per dag douchen levert voor Monica overigens financieel geen problemen op, want ze heeft genoeg centjes om zich dat te veroorloven: 

Eigen Huis & Fortuin: Monica Geuze geschat op 7 miljoen: 'Heeft ze zelf gedaan'

05:10