De Aarschotbaan in Putte.
Volledig scherm
De Aarschotbaan in Putte. © Google Streetview

Nederlandse man (62) brengt vrouw (43) om het leven in België

In het Belgische Putte bij Mechelen heeft een man zondagnacht zijn vrouw om het leven gebracht. Dat bevestigt het Antwerpse Openbaar Ministerie. Na de moord vluchtte hij naar Nederland, waar hij op de snelweg bij Ulvenhout werd opgepakt. ,,We hebben om zijn overlevering gevraagd”, meldt woordvoerder van het Antwerpse OM Lieselotte Claessens.

  1. Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’
    PREMIUM
    Met video

    Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’

    Een nog maar 13-jarige jongen doet maandagmorgen een lugubere ontdekking. In de schuur die zondagavond tot de grond toe afbrandde, ziet hij op de achterbank van een uitgebrande auto een lichaam liggen. Volledig verbrand. ,,Zondag kon je hier over de hoofden lopen, maar niemand heeft dit gezien?’’ vraagt zijn vader Kimball Vollebregt, die de schuur verhuurt, zich vertwijfeld af.
    Berkel en Rodenrijs
  2. TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemenswaardige incidenten
    LIVE met video

    TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemens­waar­di­ge incidenten

    Nederland kleurde volop oranje vandaag. Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag in Emmen. Daar sprak prinses Amalia openhartig over haar tijd in Spanje. Door het hele land was het gezellig druk, al werd in sommige grote steden wel gewaarschuwd om bepaalde plekken vanwege de drukte te mijden. Het Rode Kruis heeft geen grote incidenten meegemaakt op deze rustig verlopen Koningsdag 2024. Om 21.00 uur hebben we dit liveblog gesloten.
  3. ‘Zieke’ monteur eist tienduizenden euro’s van werkgever die hem liet volgen door rechercheurs
    8

    ‘Zieke’ monteur eist tienduizen­den euro’s van werkgever die hem liet volgen door recher­cheurs

    Kan hij écht niet werken of speelt de man een spel? Op de werkvloer gonst het van de geruchten over een zieke 36-jarige monteur. Boze tongen beweren dat hij tijdens zijn maandenlange afwezigheid stiekem bijbeunt. Als zijn werkgever lucht krijgt van die verhalen, laat hij de man volgen door een recherchebureau. Wat volgt, is een jarenlange strijd, die deze week eindigde bij de rechtbank in Utrecht.
    Utrecht