Entertainment

Déze woning betaalde André Hazes voor Monique Westenberg

monique westenberg woning

André Hazes en Monique Westenberg hebben een andere woonsituatie dan de meeste koppels. Ze wonen namelijk niet samen, maar André betaalde wel met zijn eigen geld de woning waar Monique en hun zoontje nu wonen!

Déze woning betaalde André Hazes voor Monique Westenberg

Het ging lange tijd niet zo goed tussen André Hazes en Monique Westenberg. Het was voor haar dan ook niet fijn geweest als Dre had besloten het huis in Berkel en Rodenrijs, dat zij ooit ‘samen’ kochten, had verkocht en zij had moet vertrekken.

Dat zou zeker pijnlijk zijn, want kijk eens naar hoe mooi ze woont. Toen Dre dit huis kocht, heeft hij slim onderhandeld. Hij betaalde 1.075.000 euro terwijl de vraagprijs 1.195.000 euro was. Hij wist dus zomaar 120.000 euro van de prijs af te krijgen.

Dre hoefde geen hypotheek af te sluiten, want de kleine volkszanger betaalde het hele bedrag zelf. Voor dat bedrag kreeg hij een vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 255 vierkante meter.

Het huis heeft in totaal zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Het is verdeeld over drie woonlagen plus een zolder. De tuin loopt rondom en er is een aangebouwde stenen garage voor de auto.

Beeld: Bekende Buren Beeld: Bekende Buren

 

Aparte woonsituatie

Maar de woonsituatie is nu veranderd voor André Hazes. Hij zegt zelf dat hij de afgelopen tijd enorm is veranderd, vooral omdat hij is afgekickt van zijn drugs- en alcoholverslaving. Samen met Monique heeft hij nu een relatievorm gevonden die voor hen werkt. André woont niet meer bij haar, maar heeft in februari 2023 een nieuw huis gekocht in Wilnis.

Op Instagram deelt de zanger mee dat hij dagelijks vragen krijgt over hoe het is om op zichzelf te wonen. Hij zegt: “Ik heb zo’n rust weten te creëren van binnen, in mezelf en ook in mijn huis.” Veel mensen waren nieuwsgierig naar zijn interieur. Hij vertelt dat zijn inrichting anders is dan wat de meeste mannen zouden kiezen. Hoewel hij vroeger van donker en duister hield, is zijn voorkeur nu volledig omgeslagen naar licht en kleur.

André legt uit dat hij meubels heeft gekozen die hem een gelukkig gevoel geven, zoals een blauwe bank, lichte tv-meubels, een comfortabele slaapkamer voor zijn zoon Dré en roze eetkamerstoelen.

6 reacties

∆naal kabaal

Duur h0ertje.

Adèle Hameetman

Weer een enorme scoop!!

Bankligger

Haast elke BN’er fungeert (moeilijk woord he Dennieboy) tegenwoordig als gratis pinautomaat. Nu is het blijkbaar Dree en tijdens de laatste uitzending was het Koen van de bankzitters.

Kwoot zak

Kan die oud stagiair van jort kelder er niet uitgepleurd worden met zijn quote artikeltjes , scoops willen we

Natnek

Kermisvolk.

K

Natnek, ga je bek spoelen joh