image 2024 03 31 131339

Memphis Depay start eigen kunstcollectie & deelt kunstwerk

Nieuwsmrt 31 , 13:05
Naast voetballen houdt Memphis Depay zich ook graag bezig met mode en muziek. Daar komt blijkbaar ook kunst bij. De aanvaller van het Nederlands elftal deelt op instagram dat hij een eigen kunstcollectie is begonnen.

Memphis kunstcollectie

De kunstcollectie van Memphis Depay heeft een eigen Instagram-account gekregen, genaamd @memphisartcollection. 'Follow the journey', schrijft de aanvaller bij de aankondiging van zijn eigen kunstcollectie. Zie hieronder een foto van de kunst van de voetballer.

Memphis over Promes

Memphis Depay staat vastberaden achter zijn goede vriend Quincy Promes, ondanks de aanklachten tegen hem wegens een steekincident en mogelijke betrokkenheid bij een criminele organisatie in de drugshandel. De spits van het Nederlands elftal deelde op Instagram: "Fck een nepvriend. In hoogte- en dieptepunten ben ik een echte broer. Deze boodschap deelde hij op Instagram met een reeks foto's uit 2023, waaronder een met Promes en een andere met bijvoorbeeld Paul Pogba.

Memphis deelt Rolex uit

En dat Memphis een goede vriend blijkt te zijn, bewees hij ook op zijn verjaardag. Tijdens de verjaardag werden er diverse optredens gegeven. Zo gaf zanger Davido een show weg aan het publiek en zien we later ook dat hij een cadeautje krijgt van de voetballer. Niet zomaar een cadeautje ook, hij laat met trots zien hoe Memphis Depay een Rolex-horloge weggeeft. Ook zagen we beelden langskomen van Memphis die zijn bezoekers toespreekt. Hij geeft hier onder andere aan: "Het is niets voor mij, ik kwam arm aan op aarde en zal met niets weggaan." Bekijk in de video hier hoe Memphis de Rolex geeft.

Muziek

Zoals eerder aangegeven houdt Memphis Depay zich naast zijn voetbalcarrrière ook bezig met het maken van muziek. Zo maakte de aanvaller van Atletico Madrid ook een nummer met SFB en bracht hij een aantal singles uit. Hij kwam ook een keer langs bij 101barz. Kijk de sessie van de voetballer hieronder.