Familie Taihuttu in de sneeuw in Sierra Nevada in Spanje.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie Taihuttu in de sneeuw in Sierra Nevada in Spanje. © Privebeeld

‘Bitcoinfamilie’ die alles wat ze had investeerde in digitale munt is nu schathemeltjerijk

Didi Taihuttu’s leven spreekt tot de verbeelding. Acht jaar geleden zegde hij zijn baan op, verkocht alles wat hij had en kocht zoveel mogelijk bitcoins. Nu is hij multimiljonair en zijn vrouw en hun drie dochters ook. ‘Geen van ons hoeft ooit nog te werken.’

165 reacties

  • Ben van Brunschot

    4 weken geleden
    Super slim geweest. Je kan nog steeds enorm veel geld verdienen met crypto, dat zal nog wel even zo blijven. Ik zet er m’n huis niet voor op het spel, maar zolang je verstandig en alleen met extra geld investeert en je niet alleen maar YouTubers of TikTokkers volgt die zeggen hiermee haal je een 1000x, dan kun je echt heel veilig mooie winsten halen. Veel meer dan de aandelen markt en zeker meer dan spaarrente.
  • Casmat van Bloppoel

    4 weken geleden
    Voor de mensen die vragen hoe het zit met vermogens belasting en leerplicht. Als ze zich uit schrijven uit Nederland (emigratie), gelden deze lokale wetten niet. Zeker als ze zich laten registreren in een land dat geen vermogensbelasting kent en een ander schoolsysteem hebben.
  • P E Smit

    4 weken geleden
    Mooi toch, gegokt en kennelijk gewonnen, hij had lef en dat is beloond en aan alle zuren types die zeggen dat t niet duurzaam is......niet zo jaloers joh, had jezelf uit je comfortzone moeten durven komen!!!
  • Van Rossum

    4 weken geleden
    Ed Hoek@Fantastische reactie Hear Hear.En morgen allemaal weer met je pakje brood weer naar het werk.
  • Björn Wijfje

    4 weken geleden
    Al die mensen die denken dat ze met hun aandeeltjes iets van fysieke waarde in handen hebben zijn ziende blind. Alles wat waarde vertegenwoordigd steunt op vertrouwen. Als je morgen met een bonk goud bij de vakker aan komt gaat ie je daar echt geen brood voor geven. Die zal dat niet vertrouwen en dus is dat stuk goud dan niet eens een brood waard. Het wordt tijd dat mensen leren wat de psyche achter het begrip 'waarde' inhoudt. Of lekker blijven zaniken over assets die ze niet begrijpen.
  1. Bezweken fietsmerk VanMoof in nieuwe handen: ‘Faillissement is vaak onderdeel van succesverhaal’
    PREMIUM
    Interview
    20

    Bezweken fietsmerk VanMoof in nieuwe handen: ‘Faillisse­ment is vaak onderdeel van succesver­haal’

    VanMoof, het ‘Gucci-tasje onder de e-bikes’, is opgestaan uit het faillissement. Het bedrijf is nu in Britse handen en verkoopt de oude fietsen als nieuwe verbeterde versies. Eliott Wertheimer is zo overtuigd van zijn succes, dat er binnenkort ook een VanMoof-step op de markt komt. Een interview met de nieuwe eigenaar. ,,We kunnen ons geen fouten meer veroorloven.’’