Ron Jans gooit direct na duel tegen Feyenoord eigen speler voor de bus wegens hele domme beslissing

31 maart 2024, 17:00   Bijgewerkt: 31 maart 2024, 18:08
Foto: © ESPN

Ron Jans baalt van de nederlaag van FC Utrecht tegen Feyenoord. De coach van de Domstedelingen zag zijn ploeg vroegtijdig op een 0-2 voorsprong komen, maar dat werd in het tweede bedrijf uit handen gegeven. Een beslissing van Othman Boussaid zorgde na afloop in gesprek met ESPN bij de meeste ergernis voor Jans.

"Je staat met 0-2 voor, maar er was nog een hele poos te spelen", begint de coach van FC Utrecht in gesprek met Hans Kraay junior. "Dan valt er een zwabberbal, een mooie goal, en dan ga je daarmee de rust in. Toen hebben we gezegd: we gaan niet alleen maar terug, we moeten ook die derde goal maken. Daar was Feyenoord toch te sterk voor. Wij moesten te ver terug, dat was geen opdracht", maakt Jans duidelijk. "Als mensen dat denken, dan hebben ze misschien niet gevoetbald.

Artikel gaat verder onder video

Wat Jans gedurende de wedstrijd tegen Feyenoord het meeste stoorde, was een beslissing van Boussaid in de slotfase van de wedstrijd: "We krijgen een vrije trap op de helft van Feyenoord, wij geven de bal breed en zij kunnen 4-2 maken. Dat begrijp ik niet, dan moet je de bal in zestien gooien", zegt Jans, die Boussaid voor een korte oplossing zag kiezen, waarna een andere Utrechter de fout inging: "Toen was de wedstrijd voorbij, van dat moment baal ik eigenlijk het meeste. Een hele domme beslissing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Goud eerlijk deze man

H Veldkamp
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Alleen hij moet niet als een klein kind om een gele kaart vragen

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ajax grijp je kans, neem Boussaid van Utrecht over, kost niet veel. Sahraoui hebben jullie al voorbij laten gaan. In mijn supporter's eigenwijsheid kan ik jullie verzekeren dat Boussaid, Akpom of Rijkhoff, Sahraoui met Hlynson en Tahirovic of Van den Boomen op het middenveld en daarachter Henderson met Mannsverk en Hato met Kaplan en rechts ???? zal Ajax op korte termijn een ander gezicht geven. Voor de linkerflank kan Boussaid linksachter assisteren, die gast is aalglad, snel en dribbelsterk ook nog.

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Hiermee geef je aan dat je echt totaal geen verstand van het spelletje hebt . En het is maar goed dat je bij je club niks te vertellen hebt . Maar goed we wisten het hier al een tijd . Jij als'kenner' die heel lang mislintat beschermde . Die steeds denkt dat de redding eraan komt toen schreuder,heitinga ,steijn ,v t schip kwamen. Die henderson een toevoeging vindt en vondt . Sahraoui,boussaid ,zijn hele lichte draaitolletjes. Die soms uitblinken ,maar heel vaak niet . Gister een zondagsschot die boussaid ,en daarna niks meer . Zo ook die van heerenveen . En de rest die je noemt die wel van ajax zijn ,zijn niet ajaxwaardig op hato en misschien kaplan na . Dus het is niet supporterseigenwijsheid,gewoon dom gelul .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen