Entertainment

Dit zijn de 3 moeders van de kinderen van Douwe Bob

Douwe Bob houdt waarschijnlijk gewoon heel veel van kinderen, gezien zijn keuze om er zoveel mogelijk te krijgen, bij zoveel mogelijk verschillende vrouwen.

Douwe Bob heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en had er moeite mee om hem in zijn broek te houden, dat agressieve zangertje heeft gewoon drie kinderen bij drie verschillende vrouwen gekregen! Dit zijn die hopeloze moeders die allemaal dachten de enige voor Douwe Bob te zijn:

Loes van Delft

Zijn eerste kind, dochter Bobby Lou, kreeg hij met kunstenares Loes van Delft. “De hele wereld mag het weten. Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel mooi baby’tje in haar buik en ik mag daar de vader van zijn.” In december 2021 werd Bobby Lou geboren.

View post on Instagram
 

Onbekende dame

Zijn andere dochter, die de hele aparte naam Ziggy heeft gekregen, kreeg hij met een onbekende dame. De roddelpers draaide overuren toen dit nieuwtje naar buiten kwam. Al gauw besloot Douwe het te bevestigen via social media.

Douwe heeft met deze moeder – van wie hij de naam niet bekend maakt – afgesproken dat hij zich als vader op de achtergrond houdt, maar zegt ook niet weg te lopen voor zijn verantwoordelijkheid. “Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.

Baby Elias

Gelukkig heeft Douwe de liefde kunnen vinden bij de moeder van zijn zoon, Elias. Anouk en Douwe zijn al sinds 2018 samen. In december 2022 heeft Douwe, in bijzijn van vrienden en familie, Anouk ten huwelijk gevraagd. Sindsdien zijn de twee verloofd, maar of de trouwerij ook plaats gaat vinden, dat blijft altijd maar de vraag.

View post on Instagram
 

6 reacties

Paashaas

De titel moet zijn, dit is de moeder van één van zijn drie kinderen. De stukjes worden steeds makkelijker

Vieze joop

Ik mis 2 moeders in de berichten tikken zit zeker weer aan de drugs wat een blamage

Keesie

en het niveau van de stukjes hier wordt lager en lager…

Arie *

Damn die Loes lijkt op een crack junk.

Vieze joop

Natte loes het zich later bezwangeren door een alcoholischese wannebe rockster/ rockband arm kind hij zal zijn vader alleen op televisie of in een roddelbladen zien en die moeder moeten ze arrestateren

Natnek

Die vrouwen hebben 0 zelfrespect. Wat een kansloos zooitje bij elkaar.