Entertainment

Famke Louise is hypocriet: ‘Geen muziek, wel ‘content’ tijdens ramadan’

Famke Louise heeft aangegeven geen muziek uit te brengen tijdens de ramadan, maar gaat dus wel 'gewoon' door met het delen van 'exclusieve content'...

Famke Louise is hypocriet: ‘Geen muziek, wel ‘content’ tijdens ramadan’

Famke Louise ontving op haar Instagram-verhaal allemaal vragen over haar huidige situatie, zo ook over haar nieuwe muziek. “Ik ben zeker nog van plan om muziek te gaan releasen, alleen kan ik nog geen datum geven. Ik ga sowieso pas releasen na de ramadan.” Gezien haar hiphop-vriendjes is het logisch dat ze de kudde volgt en dus geen muziek uit zal brengen tijdens de ramadan. Alleen bij Famke Louise is dit vrij krom, ze plaatst namelijk nog wel haar ‘exclusieve content’ op die smerige platformen. Hier zullen haar moslim-vriendjes toch niet al te blij mee zullen zijn.

‘Gaat een moment komen’

Op haar Instagram-verhaal wordt er ook nog een andere relevante vraag gesteld. ‘Krijgt u veel negatieve reacties op uw nieuwe concept van zaken doen?’ Gelukkig beantwoordt dat konijn de vraag ten minste eerlijk. “Ja, ik krijg heel veel negatieve reacties. Ik weet ook dat er heel veel vragen zijn over waarom ik dit heb gedaan. Er gaat een moment komen dat ik ga praten en er gaat ook een moment komen waar ik mijn mening ga delen.” Uiteindelijk zullen we haar keuze allemaal gaan begrijpen volgens Famke. “Als ik een interview ga geven, dan zal het ook wel heel duidelijk zijn en ik denk dat jullie het heel goed zullen gaan begrijpen.

Met dit laatste zinnetje lijkt het er toch steeds meer op te lijken dat Denzel Slager haar daadwerkelijk dwingt om de content te maken. Als die Denzel genoeg centjes heeft verdiend door Famke haar lichaam, zal hij haar wel verlaten. En dan is het waarschijnlijk wel het moment om te praten voor Famke, dan kan ze nog zielig gaan doen voor heel Nederland ook…

10 reacties

Martin Blaakman

Soe-Soe-Soe-Swart

Scooby Doo

Na zonsondergang gaat haar poes wijd open om bij zonsopgang weer te sluiten. Famke met 1/4 van een hersencel mag ook via een reuze vuurpijl onze aardbol verlaten.

Denzel

Ik mocht haar alleen in de bips doen tijdens ramadan.

ChiefMarketingBackmeJanLavieRoos

erg hypocriet inderdaad

Klaas Kopkaas

Achterlijk wijf.

Atheïst

Ik ga nu lekker een broodje ham eten !
666 % halal

Hans Worst

ze is gewoon een n*ger h()er

gerαnium

Die blik is dezelfde als die van mijn kat. Ze kunnen mysterieus overkomen, maar in feite hebben ze geen verstand (of heel weinig).

Reke

Lelijk wijf

Natnek

Dom k@nk€rwijf.
Dhimmi.