'PSV wil contract van Veerman verlengen en mikt op verbintenis zonder clausules'

'PSV wil contract van Veerman verlengen en mikt op verbintenis zonder clausules'

30 maart - 09:53
88

PSV zit nog altijd in de maag met de situatie van Malik Tillman. De Eindhovenaren weten nog niet of een definitieve deal met Bayern München mogelijk is. Ook het nieuwe contract van Joey Veerman is onderwerp van gesprek.

In het huurcontract met Bayern München voor Tillman zou een optie tot koop zijn opgenomen. De Eindhovenaren willen die optie graag lichten, maar de Duitsers kunnen die nog tegenwerken. Mocht het definitief overnemen van Tillman niet lukken, dan zal er deze zomer een vervanger voor de Amerikaan moeten komen. Wie PSV daarvoor in beeld heeft is niet bekend, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV wil deze zomer ook het contract van Veerman verlengen. De 25-jarige middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2026, maar de club wil deze graag oprekken. PSV wil in die verlenging het liefst geen enkele clausule voor een vertrek opnemen, maar de vraag is of Veerman en zijn entourage hiermee akkoord gaan. 

Tygo Land is de derde middenvelder die onderwerp van gesprek is bij PSV. De Eindhovenaren willen het contract van het talent ook graag vervangen. Land krijgt nog weinig speeltijd in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, maar de middenvelder maakt wel indruk bij de beloften van PSV.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!