Illegale vreemdeling pronkt met contant geld om Amerikaanse belastingbetalers te bespotten die ‘werken als slaven’ om zijn levensstijl te financieren

0

Hij heeft wel een punt. Wij werken als slaven voor onze meesters die vervolgens 90% van onze inkomsten inpikken middels de belastingdienst om het vervolgens aan onze raciale vijanden, moordenaars en verkrachters te geven.

New York Post:

De mugshot van een ‘migrantenbeïnvloeder’ die in de VS op de vlucht is nadat hij immigratieambtenaren is ontvlucht, is voor het eerst opgedoken – toen de freeloadende Venezolaan opnieuw de sociale media betrad om de Amerikaanse belastingbetalers te bespotten omdat ze als slaven werkten .

Leonel Moreno, die naam heeft gemaakt op TikTok door anderen aan te moedigen de VS binnen te vallen en huizen van burgers te kraken, sloeg de ICE-autoriteiten over kort nadat hij in 2022 illegaal de zuidelijke grens met Texas was overgestoken.

De Venezolaan was oorspronkelijk ingeschreven in het programma Alternatieven voor detentie en werd voorwaardelijk vrijgelaten vanwege een gebrek aan ruimte in detentiecentra.

Hier is een normale foto van de man:

Leonel Moreno

Het lijkt een totaal gekunsteld iets, ontworpen om mensen boos te maken.

Elke verklaring die hij aflegt is opruiend:

 Ik ben de Rio Grande niet overgestoken om als een slaaf te werken ”, zei Moreno in een van de vijf Instagram-clips. “ Ik kwam naar de VS om mijn territorium af te bakenen .”

Terwijl hij met een stapel biljetten van honderd dollar voor de camera zwaaide, beweerde de voortvluchtige migrant genoeg geld te hebben om zichzelf, zijn vrouw en baby minstens achttien maanden te onderhouden zonder te hoeven werken.

“Je bent gekwetst omdat ik meer verdien dan jij zonder veel te werken terwijl jullie werken als slaven, begrepen?” zei Moreno. “Dat is het verschil tussen jou en mij. Ik ga altijd veel geld verdienen zonder veel te werken, en jij gaat altijd uitgebuit en ellendig en onbeduidend zijn.”

Later haalde hij zijn schouders op over zijn TikTok-verbod, volhoudend: “Ja, ze hebben mijn TikTok-account gesloten, maar ik blijf verdienen op Facebook en op Instagram. Ik zal niet hetzelfde verdienen, maar ik ga mijn TikTok-account terugkrijgen. Ik blijf geld verdienen.”

Voordat hij werd afgesloten, had Moreno ongeveer 500.000 TikTok-volgers. Zijn Instagram, dat vanaf donderdag nog steeds actief was, heeft 17.500 volgers.

In de interne ICE-gegevens merkten immigratieambtenaren op dat Moreno “nationaal in het nieuws is geweest omdat hij op TikTok illegale immigratie aanmoedigde”.

Advertisement

De fanatieke influencer, die vaak opschept over zijn inkomsten uit bedelen om geld en het verkrijgen van voedselbonnen, is ook begonnen met het informeren van andere migranten hoe ze huizen kunnen in beslag nemen met behulp van krakersrechten.

Hoewel lokale en immigratieautoriteiten zeggen dat ze niet weten waar Moreno zich momenteel bevindt, lijkt hij zich in het volle zicht te verbergen – hij heeft een video gepost voor een lokale politiewagen in Gahanna, Ohio.

Slay News meldt nog:

Het TikTok-account van Moreno, dat ruim 500.000 volgers had, leek woensdag te zijn verwijderd.

In eerdere video’s beweerde hij dat zijn familie 350 dollar per week aan overheidsuitkeringen ontving sinds ze illegaal de VS binnenkwamen.

Hij beweerde ook dat hij tot 1.000 dollar per week binnenhaalde op het videoplatform, waarover hij blijkbaar geen inkomstenbelasting betaalt.

In een van de nieuwe clips schudde hij het verlies van zijn TikTok-account van zich af.

Hij pochte dat hij nog steeds Facebook en Instagram heeft en dat hij verwacht deze te blijven gebruiken om online geld te verdienen, terwijl hij nog steeds door de belastingbetaler gefinancierde overheidssubsidies ontvangt.

“Ja, ze hebben mijn TikTok-account gesloten, maar ik blijf verdienen op Facebook en op Instagram”, zei hij.

“Ik ga niet hetzelfde verdienen, maar ik ga mijn TikTok-account terugkrijgen.

“Ik blijf geld verdienen.”

KIJK:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties