Pianist Jan Vayne
Volledig scherm
Pianist Jan Vayne © Frans Paalman

Jan Vayne dacht 2,6 miljoen veilig te beleggen, maar zijn bank faalde in advies. Nu is pianist de klos

TriodosTriodos Bank moet pianist Jan Vayne een schadevergoeding betalen omdat Vayne enkele jaren geleden niet goed is geadviseerd bij een belegging. Het is nog onduidelijk hoeveel verlies de pianist uiteindelijk zal lijden op de investering van zo’n 2,6 miljoen euro die hij deed in certificaten van de groene bank.

4 reacties

  • Toon Wouters

    1 maand geleden
    Nu zie je, banken zijn ook oplichters! Gewoon contant geld is een must!
  • Dethmer Drenth

    1 maand geleden
    Ooit hoorde ik dat mijn hypotheek omgezet moest worden in aandelen. Gegarandeerd 7,5% winst, al lag dat niet vast. Mijn voorstel was 5% gegarandeerd vast en het overige mochten ze houden om mee te doen wat ze wilden. B.v. aandelen kopen. Vreemd genoeg nooit meer wat van gehoord, behalve een debiel van het kantoor die me zei, dat ik een dief van m'n eigen portemonnee was. Nog vreemder dat dat soort adviseurs nog steeds bestaat en niet rusten op hun grote kapitaal.
  • jan basten

    1 maand geleden
    Als ik 2.6 miljoen op de bank had zou ik het zeker niet via wie dan ook gaan beleggen maar ja wie veel heeft kan veel verliezen. Door hebzucht wordt je nu arm. Elk normaal denkend mens moet tot zijn pensioen werken maar met zo veel verdiend geld had je gewoon met je 50 ste met pensioen kunnen gaan en toch goed kunnen leven. God straft de hebzucht.
  • Roel van Gompel

    1 maand geleden
    Al die zogenaamde adviseurs laten anderen met de verliezen achter. Zelf beleggen ze niets.