Vader ontdekt dat Justin Trudeau zijn volkomen gezonde dochter gaat vermoorden en dat … hij er niets aan kan doen

5

Nu euthanaseert Canada autistische mensen.

Een vader heeft ontdekt dat hij niet in staat is te voorkomen dat zijn volkomen gezonde dochter wordt vermoord, meldt Spiked.

Stel je voor dat je op een dag ontdekt dat je volwassen dochter, die nog bij je woont, geëuthanaseerd wil worden. Voor zover u weet is ze gezond. Ze lijdt aan autisme en ADHD, maar heeft voor zover je weet geen lichamelijke ziekten of handicaps. Je weet dat ze in haar leven met veel moeilijkheden te maken heeft gehad, maar je houdt van haar en wilt wanhopig haar dood voorkomen. Je blijft vechten tegen haar doktoren, die haar beslissing aanmoedigen en haar heel graag helpen hiermee door te gaan. Om deze nachtmerrie nog erger te maken, zal niemand je zelfs maar vertellen waarom je dochter moet sterven.

Dit is de vreselijke realiteit waarmee een vader in Alberta, Canada wordt geconfronteerd. Een rechter heeft deze week een uitspraak gedaan die de weg vrijmaakt voor een 27-jarige vrouw, bij de rechtbank alleen bekend als MV, om te worden toegelaten tot het Canadese Medical Assistance in Dying (MAID)-programma. Ondanks de pogingen van haar vader – bekend als WV – om dit te voorkomen, kon er eigenlijk heel weinig gedaan worden. Volgens de Canadese wet had de rechtbank geen andere keuze dan toe te staan ​​dat zijn dochter werd vermoord. Volgens de verwrongen logica van campagnevoerders voor geassisteerde stervenden is dit de ‘medelevende’ optie.

Om voor MAID in aanmerking te komen, moet een patiënt een ‘ernstige en onherstelbare’ medische aandoening hebben. Voor de rechtbank hoefde MV niet vast te stellen aan welke medische aandoening zij zou lijden. Ze hoefde geen informatie te geven over haar symptomen of uit te leggen hoe ze daardoor leed. Het enige dat haar ouders hebben gezien, is het bewijs dat ze de juiste procedures heeft gevolgd om toegang te krijgen tot MAID, en dat haar geschiktheid is goedgekeurd door twee artsen.

WV stelt dat de artsen ten onrechte concludeerden dat zijn dochter aan de MAID-criteria voldeed. Hij vertelde de rechtbank dat in 2016 bij haar een autismespectrumstoornis werd vastgesteld. Ze heeft ook een lange geschiedenis van het zoeken naar medische diagnoses voor lichamelijke aandoeningen. Maar voor zover haar vader weet, is er nooit een diagnose gesteld. Hij zei dat het hem onduidelijk is of ze überhaupt aan een fysieke aandoening lijdt. Hij speculeerde dat ze mogelijk aan psychologische aandoeningen lijdt die ‘haar doen geloven dat ze aan fysiologische symptomen lijdt’.

Advertisement

De zaak van MV geeft een verontrustend inzicht in hoe gemakkelijk het kan zijn om toegang te krijgen tot MAID. Patiënten kunnen eenvoudig op zoek gaan naar artsen die bereid zijn hun goedkeuring te geven. Haar eerste aanvraag werd afgewezen, omdat een van de twee artsen die zij raadpleegde, zei dat zij niet aan de criteria voldeed (het is niet bekend wanneer zij deze aanvraag deed). In 2023 deed ze een tweede aanvraag. Opnieuw stelde de ene arts vast dat ze in aanmerking kwam en de andere niet. De Alberta Health Services stonden haar vervolgens toe een derde beoordeling te verkrijgen (een ‘tie-break’). De arts die werd uitgekozen om de knoop door te hakken was echter dezelfde arts die al had ingestemd met de eerste MAID-aanvraag van MV. Wie was verantwoordelijk voor deze beslissing? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

De rechtbank was het ermee eens dat MV niet verplicht was om vragen van haar ouders over haar medische toestand of het MAID-proces te beantwoorden. De rechter verklaarde dat ‘de rechtbank de besluitvorming van een MAID-aanvrager of het klinische oordeel van de artsen en verpleegkundig specialisten niet kan toetsen’. Vanwege de medische privacywetten kunnen haar ouders nooit weten waarom twee artsen het acceptabel vonden dat de staat hun dochter euthanaseerde. Beslissingen over leven en dood worden in het geheim genomen, door onverklaarbare figuren.

Actievoerders van geassisteerde stervenden beweren vaak dat ze aan de kant van compassie staan. Maar een vader ervan weerhouden het leven van zijn dochter te redden is ongetwijfeld de wreedste uitkomst die mogelijk is. Wie nog steeds gelooft dat euthanasie lijden voorkomt, moet nog eens serieus nadenken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Frankrijk: Macron kondigt massamoordprogramma in Canadese stijl aan

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
28 dagen geleden

Ik zit hier dubbel in.
Iedereen heeft in mijn ogen het recht om zelf die beslissing (be-eindigen van je eigen leven) te maken. Het gaat hier om iemand die zelf de beslissing maakt, maar de vader is het er niet mee eens. Dat mag natuurlijk, maar geeft dat hem het recht haar dat recht te ontzeggen?
Ja, ik snap dat dit misschien een grensgeval is aangezien ze autistisch is (en daar zijn nogal wat gradaties). Maar ook dan is het in mijn ogen aan de persoon zelf.
En nee, ik ben niet zo’n voorstander van een systeem waar artsen dergelijke mensen aanmoedigen, wat in Canada wel zo lijkt te zijn.

Maar dan nog is het een keuze die iemand zelf moet mogen maken. Anders doen dan dat betekent in principe niks anders dan iemand veroordelen tot een leven in gevangenschap, met constante bewaking en ongetwijfeld gedwongen medicatie.

John
John
28 dagen geleden
Antwoord aan  Johan P

Kunnen mensen tegenwoordig nog zelf beslissingen maken?
Je kunt ze letterlijk alles wijsmaken.
Dus die beslissing nemen ze niet aan de hand van feiten.
Enkele jaren geleden sprak men in Canada nog schande van het euthanasiebeleid in Nederland.
Nu kunnen ze bijna een hele school uitmoorden en beweren dat ze dat zelf wilden.

Johan P
Johan P
27 dagen geleden
Antwoord aan  John

Dat mensen tegenwoordig zo dom zijn dat ze niet meer zelf nadenken is geen reden. Ze KUNNEN nadenken. Als ze te lui zijn om dat te doen dan is dat ook een persoonlijke keuze. Daarnaast gaat het hier niet om een schoolkind maar een volwassene.

Als je iemand het recht wilt ontzeggen om deze keuze te maken omdat ze niet zelf nadenken dan kun je ook geen bezwaar maken tegen andere beslissingen die ze niet meer zelf zouden mogen maken, aangezien dit het meest fundamentele recht is dat een mens heeft.

Sarcoff
Sarcoff
28 dagen geleden

Hoe brengen we trudeau zover dat hij euthanasie aanvraagt

Hagar
Hagar
27 dagen geleden

Deze trut is blijkbaar vastbesloten om te sterven.
Die vader zou blij moeten zijn dat hij er van af is.