Entertainment

Beelden: Thierry Baudet bewerkt met heggenschaar

thierry baudet

Sinds kort heeft Thierry Baudet een wel zeer opmerkelijk kapsel. Het ziet er niet uit, zo vinden ook zijn volgertjes.

Aanvallen op Baudet

Thierry Baudet staat natuurlijk bekend om zijn rechtse, zeer uitgesproken mening. Hierdoor zijn er altijd mensen boos op de lijsttrekker van de FVD. Bepaalde mensen kunnen zijn mening niet hebben en achten het nodig om hem aan te vallen. Zo is hij al meermaals aangevallen. Een keer met een bierflesje in een kroeg, en een keer in België met een paraplu. Door het incident met het bierflesje moest hij zelfs naar het ziekenhuis. ‘Zojuist heeft een traumachirurg Thierry Baudet behandeld in het UMCG’, liet zijn partij destijds weten. Na het ziekenhuisbezoek, gaf hij aan dat hij veel geluk te hebben gehad. “Het ging zo snel dat ik niet echt wist waar ik door werd geslagen. In een reflex heb ik mijn hoofd bedekt. Ik heb veel geluk gehad”, aldus Baudet.

Beelden: Thierry Baudet bewerkt met heggenschaar

Na de aanvaring gisteren tussen Thierry en Jesse Klaver in de Tweede Kamer, heeft Thierry nu een ‘excuus-video’ gedeeld op zijn Instagram-account. Wat opvalt in de video is zijn nieuwe, opmerkelijke en oerlelijke haarstijl. Het ziet er niet uit en staat alle kanten op, alsof hij is bewerkt met een heggenschaar. Ook mensen in de ‘commands’ vinden het niet om aan te zien. ‘Heb je weer ruzie gemaakt met de kapper?’ Mensen vragen zich dus oprecht af wat er is gebeurd met zijn haar. ‘Wat is er met je haar gebeurd…’, reageert iemand. De lange lokken vielen kennelijk beter in de smaak. ‘Ja vroeg ik me ook af. Lang was toch wel wat mooier.’

Het lijkt wel alsof Thierry is uitgedaagd om het meest lelijkste kapsel te nemen dat er bestaat. Zijn volgertjes geven hem zelfs nog tips. ‘Thierry baudaddy wanneer opscheertje zijkanten kaal?’ Ook zijn er mensen die zijn banden met de broers Andrew Tate en Tristan Tate niet kunnen waarderen, een grap is dan snel gemaakt. ‘Hihi, Baudet heeft nu net zulke mooie kapsels als de Tates.’

Bron: Instagram @thierry_baudet

15 reacties

Arie haar *

Prima kerel die Thierry!
Maar zulke haar heb ik tussen mijn billen groeien.

Spekpeter

Lijkt wel alsof hij z’n haar achterover gespoten heeft …

B. Bakker

hij zag er ineens raar uit ja, dacht eerst dat zijn hoofd was opgezwollen plots, dat was zijn haar dus , hij gedroeg zich ook alsof hij uit een gesticht was losgelaten, zijn ogen stonden ook debiel , deden me aan een client denken. op haar let ik niet zo goed, dat laat ik aan de heren van rtl over

Doomsday

Allemaal afleiding van waar het over zou moeten gaan. Ziet niemand dat dit land tot stilstand komt? Deze zomer gaat het tourisme kapot. Als alle hotels vol zitten met asielzoekers gaat hele horeca kapot. Restaurants en terrassen in hoog tempo failliet. Vervoerssector groothandels alles gaa stoppen en sluiten.

Hunting Baudet

Wedden dat Baudet duistere zaakjes als ‘vreemd geld’ heeft aangenomen. En wedden dat Baudet naar het buitenland vlucht om hier strafproces te ontlopen.

kevin

ik heb dit kapsel zelf ook
bedankt jan en dennis

Prins Bernhard je.

Prima partij met prima standpunten.
Kunnen jullie nog wat van leren

grumpy

Ik heb meer het idee dat Baudet zijn standpunten en ook zijn gedrag met een heggenschaar zijn bewerkt. Ooit de potentie om minister-president te worden, nu de risee van de Tweede Kamer en (een groot deel) van de samenleving.

Gino

Waneer wordt landverrader Mark Rutte eens opgepakt????

Martin Bosma

Die mafketel vormt slechts een last voor rechts Nederland.

Niemand die op die narcistische complotwaan van hem en z’n complotmarmotten zit te wachten, behalve dan die harde kern idioten die rondom hem heen hangen.

Kapsel staat goed bij hem.

J.Klaver

Die vleesboxen zijn echt top Thierry!

ps: ga je me nu niet meer op mijn muil rammen?

Vladimir

Goed zo kameraadski, dit is die kapsel die in die moederland goed iest.

Frank

Hij heeft tenminste haar Jan

AP te koop stuur DM

Aanschouw: de geboorte van Tukkertje Thierry

Natnek

Terry 4 president jonguh!