Geert Wilders (PVV) in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Wilders (PVV) in de Tweede Kamer. © ANP

Net nu Wilders zijn Ruslandkoers verlegt, ontploft er een affaire die zijn achilleshiel raakt

smeergeldaffaireNet nu Geert Wilders afscheid neemt van zijn Ruslandvriendelijke koers wordt hij in verlegenheid gebracht door onthullingen over Russische inmenging. Zijn geliefde nieuwsplatform lijkt een propagandamiddel van het Kremlin. Wilders reageerde donderdag snel op de smeergeldaffaire. Wat zegt de offensieve reactie van hem?

186 reacties

  • W Neervoort

    3 weken geleden
    Ik blijf achter Geert staan. Altijd beter dan d66, volt, of die andere linkse partijen.
  • Dreeke Janssen

    3 weken geleden
    Gaarne had ik keihard bewijs gezien voor deze beschuldigingen, anders veeg ik het bij de steeds grotere wordende hoop pogingen tot Wilders/PVV-bashing....
  • Peter Rykmans

    4 weken geleden
    Maria Kortman. "Zorg liever voor een verdrag tussen Oekraïne en Rusland zodat die oorlog ophoudt." Helemaal mee eens maar zover bekend zijn de Russen nog in Oekraine. Eerst Russen wegwezen en dan komt er vrede. Tot dan is het knokken voor wat de Oekrainers waard zijn met wapensteun van het Westen!👍
  • Goldschmeding

    4 weken geleden
    Als het waar is dat Nederlandse politici geld hebben ontvangen uit het Kremlin om een pro-Russisch standpunt in te nemen. Dan is dit omkoperij en dienen de betrokken politici vervolgd te worden en ook mogen deze politici niet meer werkzaam zijn in de politiek. Dit is mijn mening. Met vriendelijke groeten. Hans Goldschmeding.
  • Erik Menger

    4 weken geleden
    Je moet tegenwoordig wel oppassen kritiek op Wilders te hebben. Wanneer je aangeeft dat je het nogal vreemd en ongepast vindt dat hij na de MH17 ramp, met Russische speltjes rondliep begeef je je al op glad ijs. Daar willen sommige media hun vingers niet aan branden. Mij is 1 ding heel duidelijk. De PVV is fout! Als Wilders president wordt schrijf ik me in voor het programma: "ik vertrek". Maar dan moet ik wel snel zijn, want ook van de publieke omroepen wil hij af.