Canadezen zullen binnenkort worden belast voor de regen die op hun eigendom valt

12

Canadezen zouden binnenkort belasting kunnen gaan betalen over de hoeveelheid regenwater die op hun eigendommen valt.

Het kabinet van premier Justin Trudeau zit vol met aanhangers van het World Economic Forum, waaronder vice-premier Chrystia Freeland, een Young Global Leader, en de resultaten zijn voorspelbaar.

Toronto Sun:

Voordat we beginnen met de nieuwste waanzin die uit de gemeentelijke overheid van Toronto sijpelt, laten we eerst de eer geven waar de eer toekomt, oké?

Voor pure brutaliteit kun je niet op tegen deze: een belasting op regen. Je moet bijna bewondering hebben voor de bolsjewieken die momenteel de grootste stad van Canada besturen, voor hun inventiviteit en hun totale onverschilligheid voor de belastingbetaler.

En laten we één ding duidelijk maken: we verzinnen dit niet, Virginia. De commissarissen van Toronto-stan hebben zelfs een oproep gedaan aan mensen om deel te nemen aan wat zij, welwillend, een ‘Stormwater Charge & Water Service Charge Consultation’ noemen.

Hier zijn een paar pareltjes uit hun oproep tot ‘overleg’. Zet je reukzout klaar.

“De stad Toronto overlegt met watergebruikers en geïnteresseerde partijen over de mogelijke implementatie van een regenwaterheffing”, schrijven ze, waarbij ze nalaten te vermelden dat “watergebruikers” allemaal bewuste wezens zijn die binnen de grenzen van Gulag Tee Dot leven.

Ze willen “een regenwaterheffing voor alle vastgoedklassen” – wat betekent dat iedereen uiteindelijk zal betalen voor het invasieve natte spul. Waarom? Nou ja, gewoon omdat.

Bovendien dringen die vervelende regendruppels niet alleen door in het gras en de planten – wat, de laatste keer dat we het controleerden, misschien wel een goede zaak is – ze druppelen soms ook in de riolering. Die, weet je, gebouwd zijn om water op te vangen dat af en toe uit de lucht valt. Maar laat maar.

Hier in de Unie van Sovjet-Toronto-Republieken, wordt dat nu allemaal als een slechte zaak beschouwd. Het Politburo schrijft:

“Stormwater is regen en gesmolten sneeuw. Wanneer het regenwater niet in de grond wordt opgenomen, loopt het van harde oppervlakken naar de straten, via regenafvoeren en via een netwerk van leidingen die het naar lokale waterwegen leiden… Te veel regenwater kan het rioolsysteem van de stad overbelasten, wat kan leiden tot ondergelopen kelders en instortingen. voor de kwaliteit van het oppervlaktewater in de rivieren, beken en de waterkant van Lake Ontario.”

Advertisement

En hier dachten we al die tijd dat regen wenselijk was. Blijkbaar niet. Blijkbaar schaadt regen het Ontariomeer (zie aantekeningen). Gotcha.

De stad wil je er dus voor belasten. Om te berekenen hoeveel regenbelasting u gaat betalen, kijken de gemeentelijke apparatchiks hoeveel “harde oppervlakte” u heeft. Ze definiëren dat als frivole en onnodige zaken als “daken, asfaltopritten, parkeerterreinen en betonnen landschapsarchitectuur.”

De regenbelasting verschijnt als een aparte regel op uw energierekening, maar zo wordt het niet genoemd. Het zal iets worden genoemd om het aantal flauwvallen en hartaanvallen dat het onvermijdelijk zal veroorzaken, te verminderen.

Hoe berekent de gemeente hoeveel “verhard oppervlak” je hebt? Goede vraag. Dit team kennende, zouden we wedden dat ze overwogen hebben om een miljoen adviseurs van de Nieuwe Democraten met neon-oranje meetlinten op pad te sturen, maar dat doen ze niet. In plaats daarvan zeggen ze dat ze “luchtfoto’s zullen gebruiken” om te schatten hoe groot je dak is. Klinkt heel wetenschappelijk, niet?

Voordat je een beroerte krijgt, willen de opperheren van de stad weten dat andere gemeenten net zo krankzinnig zijn. Kitchener, Mississauga en Orillia hebben ook allemaal een regenbelasting.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Canada gaat beginnen met het gevangen zetten van ‘Net Zero’-critici

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cok
Cok
30 dagen geleden

In Frankrijk is dat in sommige gemeenten ook, gaat naar de oppervlakte van het dak van je woning

dwd
dwd
30 dagen geleden

En iedereen blijft gewoon betalen.

Matt
Matt
30 dagen geleden

Als je in België een nieuw huis bouwt dan moeten de vuilwater afvoer, zoals wc en keukenafvoer gescheiden worden van de regenwaterafvoerbuizen en dus apart aangesloten worden op het ook gescheiden rioleringssysteem.

John
John
30 dagen geleden
Antwoord aan  Matt

Maar gaat het wel ergens samenkomen, of gaat het ook door verschillende rivieren naar de zee?

Matt
Matt
29 dagen geleden
Antwoord aan  John

Regenwater kan gewoon in een rivier of beek geloost worden. Rioolwater moet naar de zuiveringsinstalatie en dat kost geld aan instalatie en onderhoud.
Uiteindelijk stroomt alle oppervlakte water inderdaad naar de zee.

Jack
Jack
30 dagen geleden

koekoek rijp voor het blauwe gesticht

Hagar
Hagar
30 dagen geleden

Ja de overheid heeft VEEEEEEL geld nodig, om de interesten op hun schulden te betalen, de schulden die ze maakten voor de pandemie-hoax, de klimaat-hoax, de vreemdelingen, voor de geldstroom naar oekieland, voor de geldstroom naar de zionisten, en voor alle travestieten en zakkenvullers die voor de overheid “werken”….

John
John
30 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Maar zelfs als we meer dan ons maandelijkse inkomen in zouden leveren, dan zou dat bij lange na niet genoeg zijn.

Hagar
Hagar
30 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

comment image

Bernardo A.
Bernardo A.
30 dagen geleden

In de animatieserie South Park worden Canadezen nogal op de hak genomen en als lichtelijk debiel weergegeven. Maar wat Trudeau c.s. uitvoeren, dat gaat zelfs de fantasie van de makers van South Park te boven.

John
John
30 dagen geleden

Heel vroeger had je hier belasting op zonlicht, of daglicht, in je woning.
Iemand met grote ramen betaalde meer, want meer licht.
Zelfs de zon scheen vroeger niet gratis.

Iris
Iris
29 dagen geleden

Wij betalen dat hier ook, voor de hemelwaterafvoer.
Hoe krijgen ze het toch allemaal bedacht de aasgieren