Entertainment

Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Sarah van Soelen weet het ook allemaal even niet meer, misschien heeft ze last van een identiteitscrisis. Ze hangt tegenwoordig namelijk lekker de cowgirl uit.

Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit, de verbouwde blondine denkt dat ze de nieuwe zomertrend heeft bedacht, maar in werkelijkheid ziet het er gewoon niet uit, wie gaat het haar vertellen? Mevrouwtje is nog net niet op een of ander paard in haar bikini gaan zitten, voor wat likes en hopelijk een nieuw rijk vriendje. Maar dat komt nog wel.

Sarah van Soelen en Koen Pieter van Dijk

Sarah van Soelen heeft we tegenwoordig een nieuw vriendje bij: Koen Pieter van Dijk, die je ook kunt kennen als Koen Pieter van Dijk. Snuif en snuifje zijn allebei flink verslaafd geweest aan de witte poeder, maar lijken nu steun te kunnen vinden bij elkaar. Hopelijk vallen ze niet terug in hun oude gewoontes zo samen. Misschien is Dave Roelvink ook leuk voor het nieuwe clubje.

Nep spullen

Kennelijk is de relatiebreuk met André Hazes jr. ook echt een grote financiële klap geweest voor Sarah van Soelen. Eerst kon ze nog meeliften op de poen van haar vriendje. Het kan natuurlijk zijn dat ze tegenwoordig weer met het winkelen de pinpas van haar rijke papa meeneemt, maar ze heeft ook een aantal nep spullen. Die zal ze dan wel zelf gekocht hebben.

Sarah is al aan het besparen op haar tassen, ze draagt nu nep designer tassen, zoals haar ‘Kelly bag’ van Hermès. Normaal gesproken kost een tas als deze tienduizenden euro’s. Maar volgens Instagram-account Thefakebirkinslayer gaat het om een namaak tas. “Waar heb je deze tas vandaan?”, schrijft het kanaal bij de foto van Sarah.

11 reacties

Bonkie

reversed cowgirl in haar anjer *

Earl

Hahahahahahahaha!
Die wenkbrauwen!!!

Casper Reinders

Tarrelsjaan met twee slipsporen boven haar hemelsblauwe kijkertjes.
En welke pauper wil er nou gezien worden met een fake-tassie van tien mille?
Nou? Niemand toch!!
Koop er dan ééntje van omgerekend €2500 of €3000 in nep-pecunia’s en hou de schijn op dat die wél echt is.
Domme blondjes blijven dom.
En voorspelbaar.

aquarium

Ze moesten eens een enquête houden over hoeveel mannen dat nou echt mooi vinden die vis-lippen.

Arie met de bruine *

Keihard droog in die bruine uitgang
Langzaam in en uit ademen meisje.
Het past niet. Wen er maar aan.

kastanjebruine krullenbol *

Met een grote pot vaseline past alles.

Don Wasco

Raar koppie.
Echt heel raar.
Zou zij er gelukkig mee zijn?
Denk het niet.

Vieze Joop

Was ze maar van mij lekkere milf zal haar zeker rimmer

Official Peter G

Howdy sarah je mag wel een keertje op mijn schoot komen rijden als ons wendyke bij de jongens op het park aan het bijklussen is

Vieze Gerrit H.

Als ik Koen Pieter van Dijk zou zijn, dan zou ik een papieren zak halen bij de Mc Donalds en over haar hoofd trekken.

Scooby Doo

Het ziet er ook niet uit met van die Bavianen lippen die om een banaan vragen. Er is vast nog een plekje vrij in de Apenheul. Haar blauwe nagels… wat een vreselijke mismatch.