De echte klimaatcrisis: vertrouwen op weersafhankelijke wind- en zonne-energie

1

Bevroren windturbines en zonnepanelen begraven onder stapels sneeuw en ijs produceren helemaal niets, behalve fotomomenten. Als het weer tegen de ‘onbetrouwbare mensen’ samenzweert, zal er ergens een generator op kolen, gas of diesel klaar staan ​​om in actie te komen en te voorkomen dat je in het donker bevriest.

Als de doemsdagsekte die het energiebeleid heeft gekaapt echter doorgaat op zijn suïcidale pad, zal er voor niemand meer stroom beschikbaar zijn.

Het hoeft maar te hagelen of een zonnepanelenpark verandert in een gifbelt.

Windmolens veranderen hele gebieden, van zeeën tot land in ontoegankelijke kankerverwekkende gifzones.

888 windturbine 2 jaar oud.
Op de foto is te zien dat de erosie na een half jaar begint.

De rotorbladen van de windturbine zijn aan de binnen- en buitenkant bedekt met epoxyhars, dat voor ruim 50% uit bisfenol A bestaat en door de EU als zeer zorgwekkend (giftig) werd geclassificeerd, wat op 9 maart 2023 opnieuw werd bevestigd.

De nanodeeltjes vliegen tot 100 km en zijn inadembaar en kankerverwekkend.

Bisfenol A heeft een geslachtstransformerend effect.

Stop These Things:

De wereld wordt geconfronteerd met een ernstige crisis, een die hele economieën zal ruïneren en zal leiden tot onnodig lijden en dood.

De crisis houdt verband met klimaatverandering, maar niet op de manier zoals u waarschijnlijk denkt.

Het is de mondiale energiecrisis – een door de mens veroorzaakte crisis die is ontstaan ​​door het beleid inzake klimaatverandering.

Dit beleid heeft geleid tot een tekort aan fossiele brandstoffen: olie, steenkool en aardgas, de brandstoffen die ruim 80% van de energie in de wereld leveren.

Een tekort aan wat dan ook leidt tot hogere prijzen. Dat is gewoon fundamentele economie.

Het tekort aan fossiele brandstoffen heeft geleid tot hogere energieprijzen. En omdat de energie-industrie elke andere industrie aanstuurt, heeft dit geleid tot hogere prijzen voor bijna alles, overal.

Wij zien de gevolgen nu al.

Inflatie

Inflatie spaart niemand, maar degenen die van salaris tot salaris leven, lijden het meest. Elke aankoop wordt een belangrijke beslissing. De inflatie in de VS bedroeg in 2022 ongeveer acht procent, in Groot-Brittannië tien procent, en in veel ontwikkelingslanden veel hoger. De belangrijkste aanjager van deze inflatie zijn de energiekosten geweest.

Dodelijke winters

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, sterven er veel meer mensen door kou dan door hitte. Om levens te redden van het gevaar van kou is goedkope, betrouwbare energie nodig. Zonder dit kunnen mensen in de marge hun huizen niet voldoende verwarmen tijdens de strenge wintermaanden. Zelfs in het rijke Europa zullen letterlijk duizenden mensen sterven door gebrek aan energie.

Advertisement

Wijdverbreid banenverlies

Wanneer de energieprijzen dramatisch stijgen, worden industrieën teruggeschroefd of zelfs geheel gesloten.

Zoals de Wall Street Journal meldt: “De energiecrisis in Europa heeft weinig bedrijven onberoerd gelaten… Sommige industrieën, zoals de energie-intensieve metaalsector, sluiten fabrieken waarvan analisten en leidinggevenden zeggen dat ze misschien nooit meer zullen heropenen, waardoor duizenden banen in gevaar komen.”

Massale hongersnood

De moderne landbouw is afhankelijk van fossiele brandstoffen: aardgas is een belangrijk onderdeel van kunstmest en landbouwapparatuur wordt grotendeels aangedreven door dieselbrandstof. Als de prijzen van aardgas en olie stijgen, wordt voedsel over de hele wereld duurder.

Volgens de voorzitter van de World Farmers’ Organization: “De prijzen zijn…78 procent hoger dan… in 2021…In veel regio’s [in de ontwikkelingslanden] kunnen boeren zich simpelweg geen… meststoffen veroorloven… of zelfs als ze dat wel zouden kunnen, zijn de meststoffen niet voor hen beschikbaar.”

Dit zal leiden tot…

Maatschappelijke onrust.

We hebben dit in 2022 in Sri Lanka gezien. Gewelddadige rellen teisterden het land na massale mislukte oogsten. Een belangrijke reden voor de mislukte oogsten: een gebrek aan kunstmest als gevolg van anti-aardgas- en anti-kunstmestbeleid.

De grondoorzaak van al deze problemen en het zeer reële lijden dat daaruit voortvloeit, is dezelfde.

Niet genoeg fossiele brandstof.

Maar er is geen noodzaak voor tekorten aan fossiele brandstoffen.

We hebben alle fossiele brandstoffen die we nodig hebben, en nog wat. Wij zitten ​​er letterlijk bovenop.

Wij kunnen er gewoon niet bij.

We kunnen er niet bij komen omdat regeringen hebben besloten dat we geen fossiele brandstoffen mogen gebruiken.

Ze zeggen dat we in een klimaatcrisis zitten.

Velen zullen sterven, opgeofferd op het altaar van een klimaatcrisis die niet bestaat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


We moeten terugvechten tegen deze moordmachines.

Rechtbank in Frankrijk eist dat windturbines worden ontmanteld

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
26 dagen geleden

Ik heb toch nooit begrepen van waarom windmolens en zonnepanelen. Als je simpel met een antenne al stroom in de lucht kunt halen en dat ongeacht welk weer type 24/7. Als je bedenkt dat elke meter hoger vanaf de grond 100 volt oplevert. Dus hoe hoger de mast, hoe hogere voltage je kunt opvangen. Daar in elk land deze methode al vol benut, alleen hebben wij er een meter in ons huis gekregen. Om zo te moeten betalen voor het gratis uit de lucht gehaalde stroom.