Entertainment

Yvonne Coldeweijer komt Dries Roelvink tegen: ‘Hallo, hallo, hallo’

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is Dries Roelvink tegengekomen bij de wasstraat. Dat laat de juicekoningin weten in de Juice Show. Kennelijk was het erg ongemakkelijk.

Yvonne Coldeweijer komt Dries Roelvink tegen: ‘Hallo, hallo, hallo’

Dat heeft alles te maken met het fake news dat de 37-jarige Yvonne Coldeweijer onlangs zou hebben verspreid over de zoon van Dries Roelvink: Dave. Volgens mevrouw was Dave Roelvink niet meer clean en zou hij net teruggekeerd zijn van een afkickkliniek in Duitsland. Daar was echter niets van waar.

“Na zijn reactie heb ik dus echt de hele dag nagedacht, van: wat is er nou?”, aldus Yvonne Coldeweijer. “Er is iets niet kloppend aan wat ik heb verteld over Dave Roelvink. Dus ik ging daarover nadenken en ik was op een gegeven moment zo in rondjes aan het denken. Ik denk: weet je wat ik ga doen? Ik ga even naar de carwash.”

“Dus dan ga je zo wachten op het einde van die band tot je auto klaar is”, vervolgt Yvonne Coldeweijer. “Ineens hoor ik achter me: Hallo, hallo, hallo. Dus ik kijk opzij. Staat daar een mannetje voor m’n neus. Die komt naar mij toe en zegt: Ik wil me even voorstellen. Ik ben de vriend van Evert Santegoeds.” 

Yvonne Coldeweijer: ‘Hij zegt ineens: ‘Kom even mee, kom even mee, ik wil je aan iemand voorstellen”

“Hij zegt ineens: Kom even mee, kom even mee, ik wil je aan iemand voorstellen. Dus ik loop met hem mee, dus ik zeg: ‘Oh leuk, wie?’ Dries Roelvink. Ik zeg: ‘Nou…’ Ik stopte meteen. Ik zei: ‘Als je het niet heel erg vindt, dan draai ik weer even om.’ Hij kijkt me aan en zegt: Oh ja, oh ja, met jou kan je lachen. Dus hij loopt weg. En ik weet niet hoe snel ik in die auto moet springen.”

15 reacties

Dlies Loelvink

Ni hao ni hao ni hao

P L I E N

Dus Yvonne Coldeweijer komt Dries Roelvink tegen bij de wasstraat. Leeeeuuk. Daar drink ik een koud Baveriaantje op.

P L I E N

Gele zwembroek.
Gehaktballen.
Witte wijnproeven.
Twee verslaafde zoons.
Woont op 3-hoog PC Hoofdstraat.
.
Meer weet ik niet.
.
Wat ik wel weet is dat het Whoppermenu echt f-a-b-e-l-h-a-f-t gaat smaken straks als ik een dozijn ijskoude verse Baveriaantjes tot soldaat heb geslagen!
Proost allemaal op de koningin.
Beter zo dan dat we elkaar de maat zitten te nemen of de hele tijd roepen dat de content hierzo volkomen ruk is.
Positief blijven. En als het je niet bevalt dan zoek je maar ergens anders je geluk.

Niet plien

Mooi gesproken P L I E N.

Belgique

Hallo, hallo, hallo, wie heb ik aan de lèèène.

Ivonne Beneweijer

De drolvinkjes gewoon negeren, waardeloos volkje.

Official Peter G

Ze mag mij alles vragen maar dan moet ze wel eerst wat uit doen

Achmed Roelvink

Dries ,ik bedoel Hassan roelvink zij vast,halal halal halal !

Hoeah-Wei

Hey plien ouwe schizofreen heb je nieuwe medicatie gekregen ? Volgens de terug te vinden historie aan commands kom je hier voornamelijk om te zeuren over de content . Hopelijk volgen er nog 3 jade anna 4 hazes en 7 meiland berichten vandaag , kijken hoe je daar ouderwets van kan genieten om de positieve stemming er in te houden op deze prachtige zondag

Mark G. (Little boss)

Hoi Plientje, cheers ouwe neuk grot

Diep Roeltink

Dries komt in iedergeval de benendag bij het trainen nooit tegen. Die laat hij mooi achterwegen zo te zien.

Fam Roelvink penoze gelieerd

Dries lijkt een aardige nuchtere volkszanger maar zijn achter neef was zwarte Joop van de wallen. Lijkt mij niet geheel toeval dat hij daar was hij zal haar wel op de korrel hebben.

020 branieschoppert

Als je denkt dat dit toeval is ben je wel heel naïef die roelvinkjes schuren tegen de Amsterdamse onderwereld aan zou maar is kijken of er geen tracker onder je auto zit hoe groot is de kans dat je publiceert over dave vervolgens je auto gaat wassen en daar is Dries 000000.000000000001% lijkt mij suc6 meid

Poepbroek

Dave is op vakantie geweest met bekende namen uit de onderwereld naar Ibiza zal mij niks verbazen als Yvonne de pest pleuris wordt geslagen eendaags

Natnek

Ze is hem dus niet tegengekomen.
Weten wij dat ook weer.
Compleet non-nieuws.