Entertainment

Geaardheid Thomas Berge onder de loep na breuk: ‘Valt op mannen’

Het feit dat hij al twee keer een gezin heeft verlaten doen de geruchten over zijn geaardheid - logischerwijs - aanwakkeren. Er schijnen al langer geruchten te zijn over zijn geaardheid.

Relatiebreuk met Elianne Zweipfenning

Toen bekend werd gemaakt dat Thomas Berge en Elianne uit elkaar gingen, gaf Elianne direct aan dat hij vreemd zou zijn gegaan. Althans, dat voelde voor haar zo. Ze reageerde met het verhaal dat hij enkele dagen na de breuk al met andere vrouwen ‘dirty talk’ had. Hij zei zelfs gezegd hebben dat hij zijn kleren wilde uittrekken. Ze beschouwde dit als ontrouw, omdat ze nog steeds een geregistreerd partnerschap hebben.

Een paar dagen na de bekendmaking, hebben ze samen een bericht naar buiten gebracht, hierin rectificeert Elianne de beschuldigingen. ‘Thomas wordt nu beschuldigd van vreemdgaan. Bij deze wil ik dan ook duidelijk maken dat hij binnen onze relatie nooit is vreemdgegaan en geen “dirty talk” heeft gehad met andere vrouwen’, aldus het voormalig stel op Instagram.

View post on Instagram
 

Geaardheid Thomas Berge onder de loep na breuk: ‘Valt op mannen’

Hij lijkt er wel een sport van te maken om steeds zijn vrouw en kinderen te verlaten. Afgelopen week verliet hij al zijn tweede gezin. Uiteraard leidt dit tot vragen bij de Nederlandse showbizz. Ook de Story heeft zich verdiept in Thomas zijn liefdesleven. Ze hebben het zelfs over de geaardheid van Thomas. Journaliste Karin Riethoven heeft zich voor het blad verdiept in Thomas zijn situatie. ‘De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid’, aldus de journaliste.

Bovendien geeft ze aan dat de geruchten over zijn geaardheid al langer bestaan. ‘In de babbelzieke showbizz gaat al sinds het begin van zijn carrière het hardnekkige gerucht dat Thomas eigenlijk op mannen valt, en om die logische reden nooit het ware geluk en mentale rust bij een vrouw zal vinden. Toch zijn van die theorie nooit bewijzen geleverd.’

13 reacties

Royale Donderstraal

Tsja.
Dat zie je toch meteen?
Zelfde kaaklijn, zelfde maniertjes, zelfde rare hoofd als al die andere mannen met de ziekte van Heaumoss.
Mag het zo zijn dat hij in de genade van God in conversie therapie gaat dan is hij misschien nog te redden.

Sjitake

Drie relaties verder, Chieltje Thomas snoept nu eenmaal graag van twee walletjes. .

Joris Driepinter

Chiel Berge houdt van het buitenleven in het Frikandellenbos lekker worden uitgewoond door een groep hitsige bruinwerkertjes uit noordafrika. Is verboden in hun cultuur

tv kok lonny

Nou Dennis grijp je kans , jij de plooi naar links en Chiel naar rechts … net yin yang

wat maakt het uit

Hij lijkt wel een beetje op de jonge versie van Floris

Ouwe kaasboer

ja die hek wel us zien loopn

Maarten

Thomas en Dennis lijkt mij wel een mooi stel.

Rudolf Steiner

ach die Duitse domineert hem wel eens met een voorbinddildo , maar dat is gewoon Duits plezier. zonder tepel piercings komen die wijven niet eens meer klaar, fijn is wel dat ze meestal een vriendin mee je bed in trekken

Floris

Eindelijk mag het bekend worden, Thomas’ kringspier is als een Ferrari, rood en kostbaar, mmmm

Ex schoonvader

Thomas is een ridder der bruineorde regelmatig onderwerpen in het frikadellen bos arme man hij is er gek op maar in verband zijn carrière moet hij normaal lijken jammer genoeg heeft het niet gewerkt.
Hij zal er vanavond wel weer zijn, verward en onderinvloed van poppers op zoek naar een trail

Spekpeter

Heeft inderdaad veel weg van zo’n escortschandknaapje …

Natnek

Heaumeau.

Natnek

Heaumeau’s stinken naar pies en stront.