Android Auto draadloos gebruiken: 3 redenen om te kiezen voor AAWireless-dongle (adv)

Android Auto draadloos gebruiken: 3 redenen om te kiezen voor AAWireless-dongle (adv)

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Mensen die Android Auto gebruiken kennen het wel: het duurt vaak even voordat je telefoon is ingeplugd en Android Auto gesynchroniseerd is. Heb je in de ochtend te lang gesnoozed en heb je haast, dan is dat niet handig. Met de AAWireless Android Auto adapter is dat probleem voorbij, want hierdoor kun je veel sneller contact maken met het infotainmentsysteem van je auto. Nu is het beste moment om deze te kopen want AAWireless viert Pasen met 15% korting.

Bekijk de AAWireless-dongle

Het klinkt misschien vreemd om een dongle te gebruiken, terwijl je ook via andere wegen contact kunt maken tussen je Android-telefoon en Android Auto. Toch zijn er wel degelijk redenen om juist wel voor zo’n dongle te kiezen. We noemen er drie:

1. Veel auto’s hebben geen draadloze Android Auto

Steeds meer auto’s hebben Android Auto: over een paar maanden viert Android Auto dat 200 miljoen auto’s rondrijden met dit platform. Echter zijn veel van die auto’s niet in staat om draadloos de verbinding tussen je telefoon en Android Auto te maken. AAWireless zorgt dat dit wel kan en ook nog op een makkelijke en betaalbare manier.

2. Het werkt heel eenvoudig

AAWireless is erg makkelijk in gebruik. Het is een klein kastje dat je in plaats van je telefoon met je auto verbindt en die vervolgens zorgt dat je Android Auto kunt gebruiken met je telefoon, zonder dat je je telefoon elke keer hoeft in te pluggen. Je plugt eenmalig het slimme, kleine kastje in op je auto en die maakt vervolgens na het installatieproces (wat een fluitje van een cent is) elke keer automatisch verbinding met je telefoon. Dat doe je aan de hand van de AAWireless-app die je gratis kunt downloaden in de Google Play Store. In die app kun je verbinding maken, maar ook instellingen aanpassen zoals splitscreen instellen of de pixeldichtheid van het scherm aanpassen. Het kan allemaal, ook als je een wat oudere bolide hebt: als je auto met Android Auto werkt, dan werkt het ook met AAWireless.

3. Een dijk van een ondersteuning

AAWireless is ontstaan in Groningen en wordt door Nederlandse ontwikkelaars gemaakt. Het bedrijf heeft een distributiecentrum in Nederland, waardoor je de dongle snel geleverd krijgt. Met een uitstekende beoordeling op Trustpilot (4.4 van de 5.0) en een goede klantenservice die je onder andere via app kunt bereiken, weet je dat je ondersteuning hebt mocht dat nodig zijn. Je hoeft dus niet naar je autogarage te gaan of te zoeken naar hulp die je vervolgens niet begrijpt: je kunt gewoon in je eigen taal worden geholpen. De companion-app van AAWireless zorgt ervoor dat je regelmatig updates krijgt en dus van de nieuwste software gebruikmaakt.

AAWireless Dongle kopen

Toch eens proberen? Je koopt de AAWireless Dongle met de onderstaande link nu tijdelijk met een korting van 15%. Deze paaskorting loopt van 25 maart tot en met 2 april en duurt dus niet heel lang. Je schaft deze dongle nu aan van 69,99 euro voor 59,49 euro: dat scheelt!

Koop AAWireless met 15% korting

Gerelateerde artikelen

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk