Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’

met videoDe NOS en Tom Egbers krijgen tot en met Pasen de tijd om tot een schikking te komen over zijn mogelijke terugkeer als presentator op televisie. Egbers spande het kort geding aan, omdat hij na een jaar thuiszitten vanwege beschuldigingen van wangedrag zo snel mogelijk weer aan het werk wil. Een terugkeer zou echter niet mogelijk zijn vanwege onrust op de redactie, meent de advocaat van de NOS. ,,Een deel van de collega’s dreigde weg te blijven als hij zou worden ingezet.”

  1. Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet verkopen grond rond Paleis Soestdijk en hebben plannen voor nog een deal
    PREMIUM

    Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet verkopen grond rond Paleis Soestdijk en hebben plannen voor nog een deal

    De prinsessen Beatrix, Margriet en Irene hebben voor ruim 2 miljoen euro stukken grond verkocht rond Paleis Soestdijk, blijkt uit onderzoek van AD Amersfoortse Courant. Voor een ander, meer omstreden stuk grond hebben de prinsessen een voorlopige koopovereenkomst gesloten met een projectontwikkelaar. Omwonenden hadden hen gevraagd de grond juist niet te verkopen om de ruimte en het groen te behouden.
    Baarn, Soest
  2. TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemenswaardige incidenten
    LIVE met video

    TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemens­waar­di­ge incidenten

    Nederland kleurde volop oranje vandaag. Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag in Emmen. Daar sprak prinses Amalia openhartig over haar tijd in Spanje. Door het hele land was het gezellig druk, al werd in sommige grote steden wel gewaarschuwd om bepaalde plekken vanwege de drukte te mijden. Het Rode Kruis heeft geen grote incidenten meegemaakt op deze rustig verlopen Koningsdag 2024. Om 21.00 uur hebben we dit liveblog gesloten.