Entertainment

Veel kritiek op Jaimie Vaes na plaatsen billenvideo: ‘Ga je gedragen’

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is onder vuur komen te liggen na het plaatsen van een opvallende Instagram-post. De dame deelde namelijk een video op het strand, waarin ze een ietwat vreemde houding aanneemt.

Veel kritiek op Jaimie Vaes na plaatsen billenvideo: ‘Ga je gedragen’

In de video zien we twee dunne latten en de volgers van Jaimie Vaes begrijpen dan ook niet precies wat het is. ‘Wat moet dit voorstellen?’, vraagt iemand zich af. Een andere volger reageert: ‘Zijn dit armen of benen?’ Natuurlijk kreeg de ex-vriendin van Lil Kleine nog meer kritiek over zich heen. Zo lezen we commands als ‘je hebt een kind’, ‘je bent een moeder ga je gedragen’, ‘op deze manier vraag je zelf om aandacht, negatieve aandacht is ook aandacht zeggen we dan maar’ en ‘ik dacht een foeragerende olifant te zien joh, moest even twee keer kijken’.

Uiteraard is niet iedereen negatief. ‘Wat SUPER MOOI bruin ben je en SUPER MOOIE zonsondergang laatste foto/video’, schrijft iemand onder het bericht van Jaimie Vaes. ‘Je ben en je blijf een mooie dame’.

View post on Instagram
 

Jaimie Vaes: ‘Mensen zien mij en denken dat het allemaal glitz and glam is, maar ik heb ook momenten dat de dagen wat grijzer zijn’

Het is niet voor het eerst dat Jaimie Vaes te maken krijgt met kritiek. Toen ze onlangs haar column voor Grazia deelde, kreeg mevrouw ook veel negatieve reacties.

‘Ik merk dat ik in een periode van mijn leven zit dat ik ‘t allemaal best pittig vind’, schreef ze. ‘Mensen zien mij en denken dat het allemaal glitz and glam is, maar ik heb ook momenten dat de dagen wat grijzer zijn, dat ik het emotioneel zwaar heb met Lío en ‘s nachts in mijn bed lig te huilen, omdat ik het even allemaal niet meer overzie. En hoewel ik heel lieve vrienden en familie om me heen heb, is het intens. Dat wordt weleens onderschat.’

19 reacties

Don

K0ntje verkopen op Ibiza !
Eens eens een h0er ,altijd een h0er !

John

Ik heb gistermiddag mijn Marokkaanse buurmeid liggen πeuken , p|jpen wou ze niet ,ze was bang dat ik stiekem in der mond zou komen,mag niet he! Is ramadan !
Wel met der hoofd naar het oosten liggen ketsen ,halal styl !

cynisch

Grappig, op haar insta toont ze twee bakjes patat, maar ik geloof dat zij met dat graten lichaam er een maand over doet om dat naar binnen te werken

P L I E N

Ziet er inderdaad treurig genoeg uit om niet gelijk in een Jetliner naar Ibiza te vliegen,
however….
Die frietjes met die bruine saus en die gechopte uitjes eroverheen ziet er dan wel weer aanlokkelijker uit dan zo een smerige kapsalon met stoofvlees uit blik wat je bij de groezelige Egyptenaar krijgt.
Die draait een blik van de Makro open met draadjes vlees en als dat is opgewarmd in een pannetje naast de frituur schept ie dat zo over de patat.
Met kaas en sla wordt dat niet ineens lekker of zo
Zo zie je maar. Dat als je op Ibiza woont het leven is zo slecht nog niet. In Nederland worden we doodgegooid met kansloze randfiguren uit de marge zoals daar zijn Famke, Louise, Ronnie, Flex, Sterretje, Tukker, Gordon, Arie, Boonstra en nog wat andere kansloze randfiguren van het kaliber Ronnie Flex en zo.
Dus zo slecht heeft Jamie het nog niet.
Maar het is niet gezegd dat zij elke dag verse Baveriaantjes kan kopen in de kampwinkel van het complex waar ze zit. Dat is natuurlijk ook nog is een keertje zo.
Nou, groetjes weer aan je moeder.
Proost op de zondag!
En hou het positief

Scooby Doo

Is dit een drol met 2 knieen en wacht dat het water deze drol verzwelgt? Ook Jaimie wordt met de bus opgehaald en enkeltje GGZ instelling afdeling zwakzinnigen, unit long stay for the rest of her life.

ome Jan

Transformers kr kr krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ali B.

Tis net een takkie, die frites heeft ze echt niet gegeten. Die hebben de matties van kleine op genaamd: Ronell Langston Plasschaert en reppertbiatch: Famke Jantina Louise Meijer

Fan van Frank Masmeijer

En nou een kamelenteen.

Hele volksstammen verafschuwen dat ordinaire maar ik ben er groot fan van.
Trouwens.
Als Frank Masmeijer op Ibiza een leuk Beach Walk-In format presenteert met wat b en c garnituur meisjes in bikini en een optreden van Dre of Dries of Frans die daar dan wat komen zingen..
Kom op, spectaculaire zonsondergangen en halfneakte weijvôn. Vind iedereen leuk

P L I E N

ik zeg het maar toch. ik heb echt geen leven.

worstenbroodje

Loopt nie goed af!

Exit voor Eus Oykål

Waarom is Eus nog te zien in een commercial voor een bank?
Zo betrouwbaar is die gast niet.
Of hadden ze nog een Turk nodig om geloofwaardiger te lijken?
Ook kansloos.

John loves jamie

Niets mis met jamie

Nog cynischer

Volgens mij lukt het Jaimie een negatieve BMI te hebben

Jim Sliptrail

Ok, ik zat te hopen op dat ze een scheet laat.
Kan dat volgende keer dan?

Plofkip

Ze ziet er uit alsof ze stinkt

Bobbi Eden

Milf hoooooooeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

Bill Enwijd

het staat bol van het commentaar

Vieze Joop

Onder invloed van alcohol en poppers zal ik haar zeker nemen in elke opening.
Lekker man

Natnek

Genetisch en chemisch afval.