Bjarne den Besten wijst naar het baanrecord van Kai Verbij dat hij aan diggelen reed.
Volledig scherm
Bjarne den Besten wijst naar het baanrecord van Kai Verbij dat hij aan diggelen reed. © Eigen foto

Toptalent Bjarne (13) schaatst record van oud-wereldkampioen uit de boeken: ‘Wat hij doet is uniek’

Hij won dit seizoen alles wat er nationaal én internationaal te winnen viel en als klap op de vuurpijl scherpte Bjarne den Besten ook nog eens drie baanrecords aan op De Uithof in Den Haag. Het 13-jarige toptalent treedt zo in de voetsporen van oud-wereldkampioen Kai Verbij, van wie hij het record op de 500 meter overnam.

22 reacties

  • rob nijhoff

    1 maand geleden
    gefeliciteerd
  • Marco Polderman

    1 maand geleden
    Mooi, dat soort talenten hebben we nog steeds nodig in dit land. Veel succes Bjarne, blijf jezelf en blijf het vooral leuk vinden. P.s. Je hebt het mooiste trainingsjack van Nederland aan! ;o)
  • M.G. Bults

    1 maand geleden
    Wat een fantastisch Jack heeft die jongen aan. Hij heeft dus ook nog verstand van voetbal. 41.50 als 13 jarige over 500 meter is waanzinnig. Eric Stolz, wat een talent, over 4 jaar ben jij aan de beurt. Ik hoop dat Bjarne goed wordt begeleid en hij nog veel plezier mag beleven aan deze sport. Dat zit het voor ons, kijkers, ook wel goed.
  • Alida Visser Koestering

    1 maand geleden
    Top! (wel jammer van dat Feyenoordjack..)
  • Vermeulen

    1 maand geleden
    Fantastisch, PROFICIAT!!! Voorts hoop en wens ik dat Bjarne de juiste/goede begeleiding krijgt als hij verder wil gaan met schaatsen, niet in de laatste plaats van de KNSB en/of sponsors.
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    28

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?