Entertainment

Tukkertje Sterre deelt emotioneel bericht: ‘Ik ga euthanasie aanvragen’

Tukkertje Sterre

Tukkertje Sterre, voorheen Tukkertje Lorenzo, wil stoppen met leven. Dat laat hij/zij weten in een emotioneel bericht op Instagram. Sinds het overlijden van zijn/haar moeder lukt het hem/haar niet meer om gelukkig te zijn.

Tukkertje Sterre deelt emotioneel bericht: ‘Ik ga euthanasie aanvragen’

‘Ik vind het moeilijk om het met jullie te delen’, schrijft Tukkertje Sterre on the gram. ‘Ik wil niet meer. Ik ga euthanasie aanvragen. Ik mis mijn moeder heel erg. Sinds haar overlijden lukt het me niet meer om gelukkig te zijn.’

‘Ik heb veel meegemaakt. Een mishandeling in Almelo bijvoorbeeld, omdat ik voor FC Twente ben’, vervolgt Tukkertje Sterre. ‘Ik denk daar nog elke dag aan. Ik ben meerdere keren aangevallen, geslagen en bedreigd. Ik krijg met dat allemaal veel te maken.’

Ook leren we dat Tukkertje Sterre een emotie-eter is. ‘Ik ben meer gaan eten. Wanneer ik eet voel ik me op dat moment iets beter, alleen ben ik de laatste maanden veertig kilo aangekomen. Nu weeg ik 175 kilo.’

Kennelijk is Tukkertje Sterre in transitie gegaan om zich weer beter te voelen. ‘Want ik voel me niet gelukkig in een mannenlichaam. Ook dit maakt me niet gelukkig. Er is namelijk veel haat, puur en alleen omdat ik me een vrouw voel. Morgen heb ik een gesprek met de begeleiding.’

‘Soms is dit beter om te doen’

De reacties onder het bericht van Tukkertje Sterre zijn niet mals. Zo reageert iemand: ‘Soms is dit beter om te doen’. Iemand anders laat weten het een ‘goed besluit’ te vinden. Verder lezen we deze comment: ‘Wat jij er allemaal niet voor doet om de aandacht te trekken, zielig persoon.’

Toch krijgt Tukkertje ook steun van één van zijn volgers: ‘Lieve Sterre. Jouw talent, humor en gezelligheid zijn onmisbaar. Je recente optreden bij Roddelpraat was echt geweldig! Alsjeblieft, blijf bij ons. Samen kunnen we de moeilijkheden overwinnen en de mooie momenten delen. Je bent geliefd.’

72 reacties

Ome Jan Roos

Tukkertje sterre ga even samen met Dennis praten, wellicht helpt dat je wel. Groetjes ome Jan Roos

Floris w (Pure Luxe)

Reserveer vast een boekenkast van de Ikea om hem/haar in te begraven

Official Peter G

Niet doen sterretje gewoon naar het hoogste gebouw in enschede gaan en springen

Commiehunter

Tukkkertje bevind zich op sociale media in groepen die hem gestimuleerd hebben transgender te worden. Nu wordt hij door dezelfde groepen aangemoedigd zichzelf dit aan te doen. Dit zijn extreem linkse (doodscultus) groepen en lieden die zo ver gezakt zijn dat ze uit naam van “behoudt van de planeet” op de zwakken in de samenleving zoals Tukker inpraten dit te doen. Hij verzint dit niet allemaal zelf. Ik raad Dennis en Jan samen met zijn begeleiding een interventie te doen en Tukker zijn sociale media uit te pluizen en deze lieden op te sporen.

P L I E N

Ze ker te we ten een sch ot in de r oo s!
Uitroepteken.
En nu wordt het tijd voor Kamervragen aan de demissionaire staatssecretaris van Volksgezondheid, g-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e nog aan toe.
Al dat volk dat werkt in die instellingen met van die halfgare koek wau zen als Tukkertje/Sterre zijn dus klaarblijkelijk niet in staat geweest die halfzachte een veilige leefomgeving te bieden waardoor die nou zelf opeens besluit om uit het leven te stappen..
.
Is het dan nu misschien duidelijk dat dit soort tweeknoops stukjes brai nda mage een afgeschermd leven moeten leiden, wars van sociale media
en andere externe prikkels waar ze nog niet een paar procent van begrijpen?
.
Als vlogger krijgt hij natuurlijk al vervelend commentaar.
En dan leest hij iets over die tran sit ie dingen en daar gaat ie weer.
Zijn begeleider laat hem er bij lopen erbij als een regelrechte d.r.a.g.q.u.e.e.r uit een horrorfilm en iedereen lacht hem uit.
En nou wil die m a l l o o t ineens d e a u d.
Vinden jullie dat normaal of zo?
Hallo instellingen in Nederland!
Dat is geen begeleiden van zwak zinnigen, dat is aanwezigheidspremie opstrijken voor het plichtsverzaken.
Voor de kantjes ervan aflopen zou die hele instelling gesloten moeten worden of minstens een paar jaar onder curatele.
My gawd.
Mijn koude verse Baveriaantje is helemaal warm aan het worden van al dat geIûI over die m.a.f.k.e.t.e.l. Goed, stop ‘m maar onder de grond en hou de rest binnen in isolement aub. Dit soort mensen zijn niet leuk voor de samenleving zoals we die graag zien.

P L I E N

Ze ker te we ten een sch ot in de r oo s!
Uitroepteken.

P L I E N

Al dat volk dat werkt in die instellingen met van die halfgare koek wau zen als Tukkertje/Sterre zijn dus klaarblijkelijk niet in staat geweest die halfzachte een veilige leefomgeving te bieden waardoor die nou zelf opeens besluit om uit het leven te stappen..
.

P L I E N

Als vlogger krijgt hij natuurlijk al vervelend commentaar.

P L I E N

Zijn begeleider laat hem er bij lopen erbij als een regelrechte d.r.a.g.q.u.e.e.r uit een horrorfilm en iedereen lacht hem uit.

P L I E N

En nou wil die m a l l o o t ineens d e a u d.
Vinden jullie dat normaal of zo?

P L I E N

Hallo instellingen in Nederland!
Dat is geen begeleiden van zwak zinnigen, dat is aanwezigheidspremie opstrijken voor het plichtsverzaken.

P L I E N

My gawd.
Mijn koude verse Baveriaantje is helemaal warm aan het worden van al dat geIûI over die m.a.f.k.e.t.e.l.

Gordon

Daar moet wel een paar liter vloeistof in

Rob

@ Commiehunter ,
100% met je eens !

Arie met *

Als ze 0.0% zouden schenken in de instelling waar jij zit zouden we het een stuk rustiger hebben Plien
Maar je hebt gelijk dat ze tukkertjesterre in de stront hebben laten zakken

Adolf H

Plien vraag ook euthanasie aan a.u.b.

Parkmanager Altwin

Lorenzo ga een keer naar de dames van lichtezeden en doe dat iedere week en je bent snel weer vrolijk of spring van een flat

Jeffrey

Misschien moeten Dennis, Tukkertje, Barbie en Gordon Tim Hoffman even bellen voor Over Mijn Lijk VIPS.

PicNic Bezorgdienst

Haha.
Koud bier is de oplossing voor alles.
Kijk maar naar Plien. Kan iemand Tukkertje/Sterre een krat bier bestellen op rekening van Roddelpraat? Dan zorg ik er persoonlijk voor dat het bezorgd wordt.
Tukkertje/Sterre verdient het om geholpen te worden.
PicNic Bezorgdienst

Arie *

Wat een figuren tegenwoordig,ze worden of transgender, moslim of plegen zelfmoord!

Erik

beste nieuws van vandaag,.

Erik Utanasie

Yo Sterre, je gaat euthanasie aanvragen? Dat gaat lastig worden met opleiding mytylschool en dan al dat papierwerk wat je moet invullen.
Bel me maar als ik je kan helpen met de aanvraag , liever vandaag nog dan morgen .

Hassan zonder Jas an

De wereld is onnodig complex geworden en verstandelijk beperkten zoals Tukkertje kunnen niet meer mee in de te snelle wereld van vandaag. En zie hier het resultaat. Door al dat woke gedram, weten mensen zoals Tukkertje niet meer wat ze ermee aan moeten. Immers is hij/zij al Sterre geweest, toen weer Tukkertje en heumeu, toen weer Sterre en nu dit. In en in triest want volgens mij is Tukkertje mits goed begeleid een goed mens.

Femke Halsema

Lor.. Sterre, graag leggen wij claim op het stoffelijk overschot. Onze biomassacentrale draait 1,5 dag op jouw vatsige lijf.

Sander Schimmelpenis

Dan mag je een beste spuit hebben

Joost Baffenbeffer

Dennis, neem even contact op met Sterre, misschien krijgen jullie korting als jullie tegelijk naar het hiernamaals gaan.

peper-en-zout * (en pikant)

Da’s nou naar, ik vond “het” in vrouwentenue juist zo’n knappe verschijning, zo aanhankelijk ook als een stuk Donald Duck bubble gum.

dichtertje

Lorenzo of was het Sterre
Of hoe je ook mag heten
Ik hoor je roep van verre
En ik laat je hierbij weten
Ook jij mag er zijn
Heb vertrouwen, het komt goed
Ondanks alle smart en alle pijn

Pietje Bell

Dat is zeker een 1 april grap of is dat omdat die ruzie heeft met iedereen tiktok omdat die geld heeft gejat en een grote oplichter is

Rob

P L I E N het eenzame alcoholistje , ga eens lekker een andere site bevuilen met je nonsense of zoals je comment in het ronnie flex artikel van laatst : ga eens lekker deaud ofzeau .

DEИK ¡И OPLOSS¡И3И !!

Wees gegroet, Tukkertje Sterre
Je zult niet gemist worden
Jammer dat je ooit in de publiciteit kwam
Jammer dat je begeleiders niet deugen
Jammer dat de GGZ in NL failliet is
Maar je bent en blijft een mega-irriterende homp dom vet en we kunnen je missen als kiespijn… En dat mag óók een keer gezegd worden.
Dus succes met het einde van je leven.
Doe het snel. Doe het pijnloos.
En verdwijnt in stilte. Boeien.

Barman Sante

Dennis en Sterre zouden een goed koppel vormen.
Prive dan, verder beter tegen zichzelf in bescherminfg nemen.

Elena

Wat een walgelijke reacties weer.
Maja, veel niveau mag je dan ook niet verwachten van mensen die deze bagger kijken.

Rob (the Real ROB)

@Rob.
Zeg vriend.
Bedenk is even snel een andere Nick want Rob is dus al een tijdje bezet. En wat het inhoudelijke commentaar waarnaar je refereert betreft ben ik het eigenlijk wel met Plien eens dat die geflipte wietroker die ze eigen R. Flex noemt misschien beter is een klein tijdje kan doorbrengen in de schoolbanken om Nederlands Taalniveau Twee te gaan halen want er is geen touw aan dat gebrabbel van hem vast te knopen.
En dan nog wat.
Over funfact gesproken.
Je zegt: Funfact: ik maak hele albums in een badjas’.
Daar heb ik een vraagje over
Heb je dan je ballen geschoren (dat vraag ik voor een vriend van mij)
En een andere vraag is, Heb je een poepvlek in je badjas? Want ik kan me zo voorstellen als je de hele dag achter die Mac zit te switchen tussen Music•Creator en Tiener•Websites met 18+ content dat je af en toe een broodje Rôti-kip of een bucket met Chickennuggets Laar bezorgen net alle kans op natte scheten of een klein sliertje natte ontlasting.
Nou ja.
Zo denken de mensen over jou.
Dus ga ff lekker deaud en find your own nick kill.

P L I E N

tjaaaa ik heb geen leven, ik kom ook maar uit ggz instelling.

Zoef de Haas

Je kan ook ruzie maken met mij. Dan rekent mijn papa wel af met jouw. @Dennis mijn papa wil jouw nog “spreken”.

Rob

Zogenaamde echte Rob het valt niet op dat je P L I E N bent gezien er ook een hoop letters en geen inhoud uit je worstenvingertjes komen . Kansloos figuur

Rob (de echte)

Nietus

Rob (de echte)

Ga weg.
En neem je nick mee.
Iedereen weet dat je een oplichter bent.
En ga Nederlands leren pannenkoek.

Aldous Huxley

Rudolf Steiner heeft ons 100 jaar geleden voor gewaarschuwd en het komt allemaal uit. Tip lees literatuur van voor 1970 en van de grote denker, dan is dit een geweldige tijd om in te leven. Popcorn en bier

Eus de Tukker Turk

Gewoon terug naar Tukkerkeye gaan, doe ik ook

Gorden

Dit is mijn taktiek, dat Dennis deze aandachts truck heeft afgepakt is al te veel!

Andries Jelle de Jongh

disclaimer, contractueel is met Sterre afgesproken dat ze pas na 2 april uit het leven mag stappen. Dus niet getreurd AP vrienden, tijdens de roddelpraat live zal ze nogsteeds in al haar glorie te bewonderen zijn!

Vieze joop

Hé sterre blijft leven en ik zal je belonen met een stevige n e u k
Beurt in je a n u s het leven zal je weer toelichten.

Eus

Je bent gewoon een goeie kerel

Fleur Rombouts

Zwak van jullie om de laagbegaafde BN-ers te pesten. Pesten is niet ok.
Laat Lorenzo T.S en laat Ronnel Flex.
Ze zijn dan wel niet intelligent of charismatisch maar je hoeft ze niet af te slachten hier.

FIeur Rombouts

Zwak van jullie om de laagbegaafde BN-ers te pesten. Pesten is niet ok.
Laat Lorenzo T.S en laat Ronnel Flex.
Ze zijn dan wel niet intelligent of charismatisch maar je hoeft ze niet af te slachten hier.

FIeur Rombouts

Zwak van juIIie om de laagbegaafde BN-ers te pesten. Pesten is niet ok.
Laat Lorenzo T.S en laat Ronnel Flex.
Ze zijn dan wel niet intelligent of charismatisch maar je hoeft ze niet af te slachten hier.

FIeur Rombouts

Zwak van jullie om de Iaagbegaafde BN-ers te pesten. Pesten is niet ok.
Laat Lorenzo T.S en laat Ronnel Flex.
Ze zijn dan wel niet intelligent of charismatisch maar je hoeft ze niet af te slachten hier.

FIeur Rombouts

Zwak van jullie om de laagbegaafde BN-ers te pesten. Pesten is niet ok.
Laat Lorenzo T.S en Iaat Ronnel Flex.
Ze zijn dan wel niet intelligent of charismatisch maar je hoeft ze niet af te slachten hier.

FIeur Rombouts

Staan die comments snachts uitgeschakeld?

FIeur Rombouts

Zwak van jullie om de laagbegaafde BN-ers te pesten. Pesten is niet ok.
Laat Lorenzo T.S en laat Ronnel Flex.
Ze zijn dan wel niet intelligent of charismatisch maar je hoeft ze niet af te sIachten hier.

FIeur Rombouts

Sorry voor de herhaling
Het schijnt dat het systeem weinig respons geeft. Goedkoop software pakketje werkt niet. Kan beter Mr. Roddelpraat!

Profeet Hammetkaas

Deze maagd hoeven wij niet in het walhalla.

Maak er een eind aan

Bijzonder goed idee.
Wat gaat het worden: drie blokjes vaatwasmiddel of gelijk een hele fles gootsteenontstopper met Cola?

Terrortijger

Mooi laten gaan harry is toch al in de warrie!!!
Wil hem er graag wel bij helpen

Gerard J.

Tis heel moedig.
Zou Gordon niet kunnen

Papzak

Als je 175 kg weegt, ben je geen Tukkertje meer, maar Tukker

Ik voel me ••• na het lezen van zoveel ellende.

Plofkip

Ik ben voor euthanaseren

Tukkertje lorenzo/sterre zijn/haar/het moeder

Ik zie je binnenkort boven liefs je moeder

Niet P L I E N

PLIEN plaats veel ‘wordt W.A.K.K.E.R. mensen!’ berichten op social media vermoed ik zo. Want door ‘triggerwoorden’ met foute spelling, overbodige spaties en puntjes ertussen te plaatsen kan de pedofiele WEF A.I. met 5G-Coronavactinatiechips de berichten niet zo goed filteren…

Furburger

Ik denk niet dat er genoeg thiopental op de aarde is om deze BMI knaller plat te leggen.

Jawa

Lorenzo ga je schamen! dit is pure aandacht wat je vraagt. Net zoals je bang bent om naar buiten te gaan en geld bedeld om eten te bestellen. EN dag erna te gaan stappen. En nu je steeds meer door de mand wilt wil je euthanasie? Schaam je!! Over 2jaar wil ik wel eens zien of je door trjacet bent gekomen. Vast niet, want je moet eerst hoop hulp aannemen en dat doe jij niet, want het gaat niet op jou manier. Dit is pure aandacht vragen mensen, Jan en Dennis geef hem aub geen podium meer. Negatieve aandacht is ook aandacht. Maar hij doet het iver de rug van andere.

TWENTE

Die knul weet zelf niet wat hij wil,vandaag is hij een jongen morgen een meisje.
Daagt iedereen uit en als hij daar op word aangesproken krijgt die er ineens een trauma van, het is altijd iemand anders schuld,hij is het lievertje
Wat deze jongen nodig heeft is intensieve therapy, anders komt het nooit goed met hem
En die euthanasie is weer aandacht vragen.

Kevin69

Bijzonder goed voor het milieu als Tukkertje ophoudt met consumeren. Daarbij verslindt dit creatuur jaarlijks een behoorlijke mep uit de overheidsbudgetten. Maar wel begraven, want cremeren duurt te lang.

Truus

Joh dat gaat niet lukken om die rede, maar vele zullen wel blij zijn, want iedereen is het zat met je houding en geschooi, dus stuk touw wil ik je wel sturen

P L I E N SR.

Overwoog ons kind het maar eens

Floris Wyers

Ik heb ruimte voor dat liefje ❤

Ben Dover

Breng hem maar langs ome Ben, ik spreid die transkaddetjes wel even

Jan Rosebud

Enige zinnige wat ik hem ooit heb horen zeggen!

Slachtoffer van Lorenzo aka Sterre

Het word eens tijd dat Sterre eerlijk gaat zijn. Want hij word niet bedreigd omdat die een vrouw wilt zijn. Hij gaat mensen bedreigen, zwart maken en foto’s delen van andermans kinderen en ook deelt hij adressen van mensen. Dat is de echte Sterre. Een gevaarlijke Narcist die eigenlijk voor zijn eigenlijk veiligheid gedwongen opgenomen moet worden.