Entertainment

Mariska Bauer: ‘Werk komt voor het meisje en dat klopt’

Mariska Bauer

Mariska Bauer moet wel eens wachten op Frans Bauer, omdat hij vaak een volle agenda heeft. Dat laat de dame weten aan LINDA. Ook leren we dat het zangertje vroeger helemaal niet romantisch was.

Mariska Bauer: ‘Werk komt voor het meisje en dat klopt’

Frans Bauer kan nogal druk zijn in zijn doen en laten, en ook in zijn agenda”, aldus de 48-jarige Mariska Bauer. “Dan moet ik wel eens even wachten. Het gezegde luidt niet voor niets ‘Werk komt voor het meisje’ en dat klopt.”

Ongeveer twintig jaar geleden onthulde Frans Bauer aan Beau Monde waarom hij eigenlijk op Mariska viel: “Ik dacht: blond en grote tieten, een lekker wijf. Dat wil je toch als man?” Daar kan Mariska Bauer inmiddels wel om lachen. “Haha. Dat klinkt inderdaad niet heel erg romantisch, maar toen waren we ook nog heel jong. Dat is zo’n 32 jaar samen geleden”, zegt ze. “Ik stond toen in het zalencentrum van mijn ouders achter de kassa, ook vaak achter de consumptiebonnen. Eens per maand hadden we daar een feestavond, en daar trad Frans op als beginnend artiest. Mijn moeder had al lang gezien dat hij mij wel leuk vond, maar ik was zelf nog een beetje verlegen.”

Mariska Bauer: ‘Het is zoals ik het maak heel slecht voor zijn dieet, maar dan zeg ik gewoon dat het light is’

Ook worden de eetgewoontes van Frans Bauer besproken. Hij staat immers niet bekend als de meest avontuurlijke eter. “Je kan hem inmiddels alles voorzetten”, legt Mariska Bauer uit. “Bloemkool vindt hij bijvoorbeeld niet lekker, dus dat eten we dan als Frans van huis is. Vanavond maak ik witlof. Daar wordt hij heel blij van, zelfs koud. Het is zoals ik het maak heel slecht voor zijn dieet, maar dan zeg ik gewoon dat het light is.”

8 reacties

P L I E N 2.0

Zo is dat

Frans B

Een frietje met gaat er ook prima in hoor.

Tibbeleyn

Ze bedoelt waarschijnlijk GELD komt voor het meisje, leer mij vrouwen kennen.

P L I E N

Aldus de Libelle?
Of was het de Margriet?
Zeg is wie dit soort kletspraatjes nou echt superduperinteressting vindt, dat kan toch niet waar zijn: Frans Bauer eet Bloemkool.
F L i k k k e r s t r a a l nou is een typhuseind op zeg, dat gaat toch helemaal nergens meer over!
Waar is Dré!?
Waar is Monique!?
We willen nieuws.
Voor die vijf eurie kan ik bijna een half whoppermenu kopen g-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e

Barista Bauer

Altijd wat met die Bauers… Die zijn niet helemaal 100.

Rinis

Doet ze goed. Want door Frenske de hele tijd te laten zingen uuh werken kan zij het gratis geld opmaken.

Vieze joop

Ik snap haar wel ze leeft van frans zijn geld zelf kan ze niks behalve dan een paar lelijke jongens op de wereld deponeren wat een loeder snap wel dat frans vreemd gaat

Natnek

Topmokkel!