Boulevard: Mohamed Ihattaren stuurt midden in de nacht privébericht naar Nederlands model

24 maart 2024, 00:07   Bijgewerkt: 24 maart 2024, 08:46
Foto: © Imago/RealityFBI

Mohamed Ihattaren baart opnieuw opzien met een actie op sociale media. De middenvelder lijkt niet wakker te liggen van het feit dat Slavia Praag vermoedelijk bezig is met het verscheuren van zijn contract. De oud-speler van onder meer Ajax en PSV lijkt bezig met hele andere zaken, zo blijkt uit ontdekking van RealityFBI.

Maria Tailor, een Nederlands model en modeontwerper, deelt zaterdag een screenshot van een privébericht dat Ihattaren om 03.52 naar haar stuurde. “Hey”, is het enige wat Ihattaren te zeggen heeft tegen de vrouw die onder meer bekend is van The Real Housewives of Amsterdam. “Je weet niet wie ik ben…”, reageert Tailor een kleine twaalf uur later.

Artikel gaat verder onder video

RealityFBI plaatst een screenshot van het gesprek tussen Ihattaren en Tailor. “Zo te zien maakte Ihattaren het wéér laat vannacht en besloot toen maar uit het niets contact te zoeken met Maria Tailor. Maria Tailor heeft overigens gewoon een vriend, dus waarom hij contact zoekt blijft een mysterie”, voegde het Instagram-account toe als tekst.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

© RealityFBI
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

schreudje
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Deze knul is zijn leven aan het vergooien, en het zou me niet verbazen dat hij eindigt achter de tralies

Notmyproblem
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Misschien wilde hij gewoon wat vragen mensen denken gelijk dat hij haar een huwelijksaanzoek gaat doen ofzo 😂 En dan ook direct een printscreen maken en online gooien...heb je zelf ook aardig aandacht tekort hoor.

dilima1966
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Mo had haar uitgenodigd voor de mc donalds hij had nog korting bonnen maar ze had geen zin in een hamburger restaurant was voor mo nu iets te duur

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij is Mo sociaal erg onhandig.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen