Daan Rot-de Launay (48) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot. Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (22) en Maantje Piet (12) en zoons Rover (18) en Wolf (15).
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Rot-de Launay (48) schrijft en fotografeert, en was getrouwd met muzikant en columnist Jan Rot. Ze heeft vier kinderen: dochters Elvis (22) en Maantje Piet (12) en zoons Rover (18) en Wolf (15). © Manon van der Zwaal

Voor een splitseconde licht en gelukkig

ColumnHet is tijd om uit te waaien, dus gaat de familie Rot-de Launay naar Texel. ‘Als ik even met mijn ogen dicht op het balkon sta en naar het ritmische getik van de vlaggenlijn luister, ben ik op zeilkamp, vijftien jaar oud en smoorverliefd op Axl.’ In zaterdagmagazine Mezza schrijft Daan Rot-de Launay wekelijks over haar persoonlijk leven.

3 reacties

  • Eduard Serraarens

    1 maand geleden
    👍👍👍
  • Anneke Cremer

    1 maand geleden
    Lieve Daan, zoveel bewondering voor de manier waarop jij je leven weer oppakt en ervoor zorgt dat je kinderen van het leven genieten. Het zit vaak in de kleine dingen.
  • M.Kok

    1 maand geleden
    Lieve Daan,kijk altijd uit naar je column.Mijmer wat waar zal je het nu over gaan hebben. Wat ik altijd wel weet dat iedere keer mijn woordenschat wordt aangevuld. Slufter wandeling. Nog nooit van gehoord. Fijn om te lezen.Ook al is het maar een split second. Dat je licht en gelukkig was.Koester dat moment. Denk aan Texel wanneer het tegenovergestelde het geval is. Want je gevoel komt nu eenmaal bij je denken vandaan. Fijne zondag! En heel veel liefs,Mieneke