Entertainment

Theo Maassen binnenkort tóch op de buis: ‘Dat zou mij niet verbazen’

Theo Maassen

Theo Maassen verschijnt binnenkort ondanks de beschuldigingen van huiselijk geweld tóch op de buis met het programma ‘Der Theo’. Dat vertelt kijkcijferexpert Tina Nijkamp aan Shownieuws.

Theo Maassen binnenkort tóch op de buis: ‘Dat zou mij niet verbazen’

“Ik denk dat het misschien toch nog verplaatst gaat worden”, legt Tina Nijkamp uit “Het zou mij niet verbazen en ik zou het ook heel logisch vinden als de NPO zegt: om nou op vrijdagavond, een gezellige familieavond, dit programma te programmeren met Theo Maassen.”

In eerste instantie zou het programma iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien zijn, echter zijn er dan nog veel kinderen wakker. “Misschien is dat geen goed tijdstip en wellicht dus dat het toch nog naar een andere avond gaat”, zegt Tina Nijkamp daarover.

Theo Maassen: ‘Waarom ik principieel geen commentaar geef op roddels over mijn privéleven, is omdat mijn privéleven, het woord zegt het al een beetje, privé is’

In samenspraak met de VPRO besloot Theo Maassen eerder deze maand om te stoppen als presentator van ‘Zomergasten’ door de ophef rondom zijn privéleven. “Met pijn in mijn hart trek ik me voor dit seizoen terug als presentator van ‘Zomergasten’”, bracht Theo naar buiten. “Vooral pijnlijk omdat er geen vakinhoudelijke reden is, maar valse berichten uit de roddelpers de oorzaak zijn. Waarom ik principieel geen commentaar geef op roddels over mijn privéleven, is omdat mijn privéleven, het woord zegt het al een beetje, privé is.”

De VPRO bevestigde dat Theo Maassen niet verder zal gaan bij het programma. “Naar aanleiding van berichtgeving over een vermeende kwestie in de privésfeer, heeft de VPRO uitgebreid overleg gevoerd met Theo Maassen”, meldde een woordvoerder van de omroep. “In deze gesprekken heeft Theo aangegeven niet publiekelijk te willen reageren. De VPRO respecteerde deze keuze, maar vond dat niet samengaan met de presentatie van het programma ‘Zomergasten’. De aandacht moet bij de start van de serie volledig uitgaan naar de gasten.”

21 reacties

Onschuldige Theo

Theo Maassen is immers onschuldig.
Geen enkel moment was er overtuigend bewijs. Geen fotos. Niks.
Dus laat die man met rust.

Cancel Theo

Cancelen die irritante reservebelg

P L I E N

De zus, ex-vriendin en vrouw van Theo Maassen ontkennen berichten van Privé dat de cabaretier zich schuldig gemaakt zou hebben aan huiselijk geweld. Het tijdschrift zou in bezit zijn van uitgebreid appcontact tussen de vrouw en minnares van Maassen waarin ook over de incidenten zou worden gesproken, meldde het weekblad eerder.

De familie Maassen stelt:
,,In eerste instantie reageerden we niet op het artikel omdat wij het blad niet erkennen als serieuze informatiebron. Nu meer publicaties volgen en ook andere media dit oppakken toch een reactie om definitief helderheid te verschaffen.’
De ex Karin stelt dat zij ‘bijna dertig jaar geleden’ een relatie met Maassen had.
Karin verklaart: ‘Het klopt zeker dat we destijds pittige ruzies hebben gehad, maar er is nooit iets gebeurd wat het vermelden waard is in roddeltijdschriften’.
Aldus Karin.
Theo Maassen heeft een zus. Zijn zus Judith zegt dat de journalist van Privé ‘een grappig bedoelde opmerking van mij in een interview met Paul Haenen’ heeft gebruikt ‘als een belastende kop in zijn artikel’.
Zoals alles in deze kwestie zegt zij hierover: ‘Het is stuitend.’
Theo Maassen heeft een vrouw. Die heet Joyce.
Joyce ontkent met klem te hebben meegewerkt aan het artikel in Privé.
Joyce Maassen zegt: ‘Er wordt de indruk gewekt in de Privé dat ik heb meegewerkt aan twee artikelen en dat ik toestemming heb gegeven voor publicatie. Dat is niet het geval’.
Joyce zegt hierover het volgende:
‘De journalist is kwalijk te werk gegaan. Op details wil ik niet ingaan, onze privacy is al in hoge mate geschonden. Wel vind ik het belangrijk om met de buitenwereld te delen dat ik zowel Theo als mezelf niet herken in deze artikelen.’
Ook zegt Joyce dat zij ‘nog nooit iets gebroken’ heeft.
Privé en overige media suggereerden dat de ex-partner en partner van Maassen door ‘incidenten in de privésfeer’ verwondingen zouden hebben opgelopen, waaronder een ‘gebroken neus’.
Dat is dus niet waar.
Juridische stappen en schadevergoedingen wordt momenteel overwogen. Duidelijk is dat het schadebedrag waarschijnlijk in de zes nullen gaat lopen wegens reputatieschade, smaad, gemiste opdrachten en.-.zo.-.voorts

Theo zonder deo

Dit zaakje stinkt

P L E U R O P G R A F K R A N S

Ga eens wat met je leven doen P L I E N in plaats van de site te vervuilen

room-bouter *

Maassen is een hufter, maar hij kan wel wat. Ik zie niet in waarom iedereen tegenwoordig meteen voorgoed gecanceld moet worden.

Paulus de hoskabouter

Dennis ‘t is vief oer moat ! tiedt voor wat snoef

Donald Trumph

Who gives a crap about Theo Meessen , i wanna know the name of your barbershop Denn because i absolutely adore your new haircut

kalKoen van de Bankzitters

brllllllrrrrrr ieie bllllllrrrrrrrrrrrrrrr

André Koutermann

Hoe is het mogelijk dat iemand op basis van één artikeltje in PRIVE inene een paria wordt??
Vroeger was Prive een goedkoop flutblaadje dat door iedereen met een korreltje zout werd genomen.

André Koutermann

Ik denk dat Theo een flinke schadeclaim kan neerleggen bij PRIVE en dat zou ik ze van harte gunnen

Coblerône du Nôugat

Technisch gezien is deze onzin door Evert Santegoeds opzettelijk verspreid. terwijl hij wist dat het niet waar is.
Ben benieuwd wat de rechter ermee doet.

Tino Martini

Simpel.
Dhr. E. Santegoeds maakt zich schuldig aan het misdrijf laster en riskeert twee jaar gevangenisstraf of een boete van maximaal € 19.500,=
Hopelijk besluit de rechtbank dat hij het zelf moet voelen want zo een boete gaat die smeer lap fluitend betalen en morgen doet ie het weer

Bram Bakker

Vrouwen slaan is een van de oudste orthopedische methodes der mensheid. Niets mis mee, later werd pas elektroshocktherapie ingevoerd, veel later. zelf denk ik toch dat gaslighting de meest effectieve methode is om ze eronder te houden

Droeftoeter

Goed zo Theo, gewoon privé houden dat soort zaken. Huiselijk geweld doe je thuis en houd je daar, daarom heet het ‘huiselijk’.

Natnek

Theo heeft microcefalie.

Spekpeter

Misschien gaat hij de hoofdrol spelen in ‘n nieuwe sitcom ‘Slechte tijden, blauwe meiden’ … Theo maakt leuke grappen en heeft soms ‘n dip en dan breekt hij ‘n kaak van een van z’n groupies of z’n vrouw of gewoon ‘n willekeurige troela die hij tegenkomt in de supermarkt … kan leuk worden!

Gezonde Bok

Het kleine scheijthuysje dat Rob Goossens heet verklaart nu dat Theo Maassen met een statement moet komen om de geruchten die de prive heeft verspreid te ontkrachten.
Wat is dit voor wereld?
Sinds wanneer gaan lichtgewicht zeijkweijven bepalen wie of wat ergens op moet gaan reageren?
Kan iemand aub het licht uitdoen bij Rob Goossens, of minstens even zorgen dat deze roeptoeter niet meer zo’n lawaai maakt op tv?
Ik wordt er een beetje onpasselijk van.

Peter Gil Is !

Huiselijk geweld is gewoon ziek en zo misselijk makend maar de NPO en RTL hebben daar niets mee, pedofielen, groomers en vrouwenmeppers zijn allemaal welkom!
Boycotten die troep zeg ik want dit komt nie goed!

Paulus de Roskabouter

Theo is gewoon ‘n ouderwets gezellige Brabander die af en toe ‘n pilsje drinkt en dan ‘t vrouwke beklinkt …

bram spacecakebakker

je moet altijd op goede voet staan met je vrouw, staan begint met slaan