Entertainment

Marc-Marie Huijbregts had ruzie met oude vrouw: ‘Achterlijke mongool’

Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts had ruzie bij de slager met een oude vrouw. Dat laat de vervelende man weten in de podcast ‘Marc-Marie & Isa Vinden Iets’. De oude dame schold hem zelfs uit voor ‘achterlijke mongool’. Schitterend.

Marc-Marie Huijbregts had ruzie met oude vrouw: ‘Achterlijke mongool’

“Ik stond bij de slager in Tilburg in de rij om leverworst en nog wat te kopen”, vertelt Marc-Marie Huijbregts in de podcast. “We kwamen binnen en toen stond er een oude mevrouw, die stond zo aan de toonbank… ging ze, op stoelen daar achter zitten. Vanuit daar ging ze ook nog roepen wat ze wilde. Ondertussen pakte ze vanuit haar tas ook nog een worstenbroodje.”

“Dus ik zeg, gebbetje, tegen haar: oh, had u zin in een stukje worstenbrood?”, vervolgt Marc-Marie Huijbregts. “Ik vind het nogal typisch om een hap van een worstenbrood te pakken terwijl ze het daar ook gewoon verkopen. Zegt ze: nee, ik praat niet met vreemden. Ik zeg: nou, oké, dat kunt u ook gewoon rustig zeggen.”

Oude vrouw tegen Marc-Marie Huijbregts: ‘Mensen zeiden vroeger altijd al: je wordt een hele vervelende oude trut’

Vervolgens stond de oude vrouw op en kwam ze met feiten aanzetten: “Mensen zeiden vroeger altijd al: je wordt een hele vervelende oude trut.” Dat pikte Marc-Marie Huijbregts niet. “Nou, dat is gelukt, zei ik. Toen zei ze achterlijke mongool tegen mij. En dit ging maar door. Ik dacht, dat zal wel een vaste klant zijn, want ze gingen er best wel relaxed mee om. Toen ging ze uiteindelijk weg en zeiden ze: Ze is hier nog nooit geweest.”

“Als je haar bent… ten eerste dacht ik: Je zal er naast wonen, dat is verschrikkelijk”, aldus Marc-Marie Huijbregts. “En toen dacht ik: Wat moet het verschrikkelijk voor haar zijn om de hele dag door dat soort momenten te hebben. Dat lijkt me zo vervelend.”

14 reacties

P L I E N

Piepkuiken komt bij de slager.
Piepkuiken koopt een leverworst.
En dan krijgt piepkuiken een fittie met een oude vrouw.
Waarom ben ik nou niet verbaasd?
.
En was dat een podcast?
Maakt het piepkuiken geen normale noemenswaardige interessante dingen meer mee dat hij een gesprek uit een Tilburgse slagerij moet gaan reconstrueren om een soortenent van content te genereren voor die gedegenereerde en ook mislukte radioshow van hem??
Vraagteken?
.
Ik vraag dat omdat piepkuiken momenteel plannen heeft om een komkommer te gaan kopen bij een groentenboer in Tilburg.
.
En dan komt daar de onvermijdelijke uitzending in een Tilburgse dierenwinkel waar piepkuiken ruzie krijgt met een klant tijdens aankoop van een hamster. En dan citeert zo’n glibberige Brabander de huichelachtige Carlo B die gezegd zou hebben “Beter 1 hamster in de hand dan 10 in je hol” en vervolgens op de eerste hulp terecht kwam.
.
Piepkuiken is een verdacht mannetje.
Waarom kan die niet met pensioen ?

Admin

Ik rond om 16:37 de werkdag af met een artikel uit de LINDA mensen .
Daarna met de vouwfiets naar mijn auto in Amsterdam Noord trappen om vervolgens plankgas in mijn renault clio richting te zetten naar Ter Apel om daar een klein groepje nigeriaanse asielzoekers op te p i k k e n voor een slaapfeestje bij mij thuis en me dan onder het genot van een k a k e l v e r s grammetje wit snoeihard in mijn @nus rammen met hun gigantische p a a r d e n l u l l e n APvrienden

A. Nalesekts

Leverworst om op te eten?

Ruggentuffende cowboys

MMH koopt een leverworst want zijn vriend/partner/bedslaaf is naar het thuisland vertrokken?

Bye leejbul

mag je geen haaj leejbul meer tikken hier ? Iedereen weet toch al dat die l u l l e b a t j e s de site voorzien van gezapig puin ?

Oma Nolle

Dat heb je met dat h0m0 volk, die denken dat ze alles kunnen zeggen. Bah viezeriken zijn het.

Hl L∆BEL

Irriterende content komt van irriterende contentmakertjes.
Hier is jullie profiel stelletje Kevins
“De roddelpraatlezer begint de dag met een sjorbeurt onder de vieze lakens om hard te komen, waarna hij zich opfrist met de juiste en
goedkoopste deo van de Action, zijn wijkende haargrens stylt hij met zijn favoriete wax die jeukt als de neten en zijn mooiste trainingspakken combineert hij met zijn zwarte sokken. Zijn hart gaat wel sneller kloppen van een paar sneakers maar hij is niet geobsedeerd of zo en hij kan niet wachten tot hij na zijn werkdag een kapsalon naar binnen kan schuiven bij de beste Egyptische snackbar in de stad, schouder aan schouder met gore typetjes als Ronnie Flex en andere gastarbeiders, nieuwe nederlanders, immigranten, kleurlingen en noordafrikanen.”

Guze Mewis

Dat zal hem leren om zich overal tegenaan te bemoeien. Ik vind trouwens “achterlijke mongool” nog vleiend.

Scooby Doo

Piepkuiken mag linea recta in de piepkuikenvermaler.

de regels van Mathijs van Nieuwkerk

die ouwe nicht weer he, hij praatte ook altijd maar voor zijn beurt hier, gaat die zelf een vette worst halen voor in zijn muil, en dan begint die natuurlijk weer te zeuren over andermans worst, die hansworst , op tijd komen was ook nooit een sterk punt, hij moet ook eens proberen op tijd de trein te halen

Natnek

Een ‘man’ met een testosteronniveau van 0 nmol/L.
Best knap.

Spekpeter

Dat gevecht heeft hij zo aan z’n afgeragde kop te zien verloren …

Anoniem

waar bemoeit deze man zich mee, hij xenkt echt dat hij de koning is, waarschijnlijk was hij op zijn teentjes getrapt omdat ze hem niet kent want hij is zo “bekend”

Kip nugget

Piepkuikens, daar worden nuggets van gemaakt, lekker man.